Studentica Pravnog fakulteta SUM-a otvara svoj hotel

MOSTAR
Studentica Pravnog fakulteta SUM-a otvara svoj hotel

„Oduvijek sam se željela baviti pravom i ići ka tom smjeru, što se polako i ostvaruje. No, u međuvremenu tijekom studiranja pojavili su se novi izazovi i poslovni prijedlozi u kojima sam mogla često puta pronaći sebe“, kazala je Mia Gagro, studentica treće godine Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru koja uz sve studentske obveze dokazuje da se može pronaći načina i vremena u ostvarivanju svojih planova i životnih ciljeva.

„Svaki početak je težak i iziskuje puno odricanja, ali na kraju se sve uvijek isplati“, istaknula je Mia. Najmanje čemu se mogla nadati je činjenica da ove godine postaje direktorica jednog od luksuznih hotela u okolici Mostara. Zajedno sa svojom obitelji radi na projektiranju i izgradnji hotela te na taj način iskazuje svoju kreativnost i želju za stvaranjem nove senzacije svim posjetiteljima i našim sugrađanima.

Pohađala je Visoku školu Aspira u Splitu, pod nazivom Webinar, što joj je pružilo široki spektar znanja. Uz to i brojna predavanja i seminari kao što su, Digitalni marketing, Tehnologija mogućnosti, „Novo normalno“ u hotelijerstvu te par edukacija u jednom od mostarskih hotela.

„Unatoč svim obvezama, pružila mi se prilika da posjetim dosta drugih stranih zemalja, s bogatim i raskošnim građevinama, gdje se spaja staro i tradicionalno s novim i luksuznim. Od tud se rodila ideja za projektiranje našeg hotela u srcu Hercegovine. Naravno, bez podrške prijatelja i svojih najbližih, dosta toga bilo bi nezamislivo ostvariti. Za naš uspjeh zasluženi su nadasve divni ljudi, ne odlične strategije“, kazala je Mia.

Otkrila nam je da ne želi ostati isključivo na projektiranju i izgradnji hotela, dio gradilišta ostat će rezerviran za teretanu, wellness centar, mini bar te turističke agencije.

„Uskoro će biti otvoren i profil na Instagram i Facebook stranici, što će pružiti veliki broj informacija našim budućim klijentima i svim zainteresiranim ljudima koji traže mir i ugodan boravak. Dobra reklama je pola obavljenog posla, koja svoju popularnost izrazito stječe putem oglašavanja na Internetu“, poručila je Mia.

Naglasila je svim studentima, posebice brucošima, da ne odustaju od svojih snova i ciljeva. „Svaki početak je trnovit put prema uspjehu koji otvara sva vrata, a mnoge stvari u životu moramo gledati dugoročno i iskoristiti sve prilike koje nam život pruža da bi izgradili svoju karijeru, a prije svega samog sebe“.

Ines Ćorić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista