Sunčani Hvar će predstaviti ponudu radnih mjesta i uvjete rada

ekonomski fakultet
Sunčani Hvar će predstaviti ponudu radnih mjesta i uvjete rada

Sunčani Hvar će svoju ponudu radnih mjesta i uvjete rada predstaviti 10. ožujka (utorak) u 11.00 sati u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj.

„Predvodnik smo kvalitete i inovacija u hotelskoj industriji u Hrvatskoj. U svom vlasništvu posjedujemo deset hotela i jedan autokamp, smještenih u Hvaru, jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu. Iznimno smo ponosni da smo otvorili i prvi hotel s pet zvjezdica na otoku Hvaru, Palace Elisabeth, gdje nudimo obilje mogućnost za one koji su željni izazova i usvajanja novih znanja i vještina“, priopćeno je iz ove kompanije.

Svoj uspjeh temeljie na visoko motiviranim i produktivnim ljudskim potencijalima. Kontinuirano ulažu u edukaciju i osposobljavanje zaposlenika kroz planove profesionalnog usavršavanja i programe treninga.

„Svi članovi našeg tima imaju priliku  proširiti mrežu svojih znanja i vještina  u skladu sa vodećim svjetskim trendovima na području hotelskih operacija, Internet marketinga i novih tehnologija u hotelijerstvu. Svim članovima našeg tima osiguravamo besplatni smještaj i prehranu, vrlo konkurentne plaće i mnoge dodatne pogodnosti. Imaš li želju za  usavršavanjem, učenjem i razvojem dođi se predstaviti i svoj sezonski posao pretvori u uspješnu dugogodišnju karijeru“, stoji u priopćenju.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista