U Orašju prezentirani programi cjeloživotnoga obrazovanja

filozofski fakultet
U Orašju prezentirani programi cjeloživotnoga obrazovanja

U školskom centru fra Martin Nedić u Orašju, u organizaciji Ministarstva prosvjete, znanosti kulture i športa, održana je prezentacija programa cjeloživotnoga obrazovanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru na kojoj su bili nazočni ravnatelji i pedagozi osnovnih i srednjih škola s područja Posavske županije.

Prezentaciju je održao prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta SUM-a doc. dr. sc. Marko Odak te je istaknuo kako je cilj prezentacije predstavljanje koncepta i programa cjeloživotnog učenja dostupnih na Filozofskome fakultetu.

„Trenutno nudimo dva kvalitetna i atraktivna programa vezana za stručno usavršavanje u području upravljanja i vođenja odgojno-obrazovne ustanove i stručnog usavršavanja u području arhiva, knjižnica i muzeja, dok je treći program stručno usavršavanje u području inkluzivnog odgoja i obrazovanja u pripremi“, kazao je prodekan Odak.

U tijeku izvođenje programa cjeloživotnog obrazovanja Upravljanje i vođenje odgojno-obrazovne ustanove na području Hercegbosanske županije gdje je prijavljeno 20 polaznika.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista