Vinko Ćemeraš o Studiju informacijskih znanosti

filozofski fakultet
Vinko Ćemeraš o Studiju informacijskih znanosti

„Želiš upisati studij koji je moderan i inovativan te steći znanja o programiranju, web-dizajnu, digitalnoj obradi teksta i slike? Budi dio našega tima, upiši Studij informacijskih znanosti“, kazao je Vinko Ćemeraš, prvostupnik informacijskih znanosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru i pobjednik treće sezone pjevačkoga natjecateljskog showa The Voice Hrvatska.

Tijekom natjecanja, a i poslije njega, mediji su pisali da je jednostavno pristojan momak, skroman i prizemljen. Pobjedu je zaslužio s osvojenih velikih 41,84 % glasova publike.
Nakon natjecanja rekao je kako u skorijoj budućnosti planira autorske stvari s bendom.

Emotivni Vinko svira gitaru, piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Vinko je i autor vlastitih pjesama koje desetak godina izvodi u pubovima i na festivalima. Nastupao je na festivalima Exit i Star, a dio je i Anarhiv dua. Pjesme stvara na engleskome jeziku jer mu tako „puno bolje zvučeˮ.

Ćemeraš je iznimno zadovoljan odabirom studija te poziva sve one koje zanima web-dizajn, programiranje, digitalna obrada teksta i slike da upišu Studij informacijskih znanosti na Filozofskome fakultetu.
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista