Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda

Košarkaši HKK Rama bili su domaćini košarkašima KK Grude. Utakmica je odigrana u Sportskoj dvorani u Prozoru u subotu, 27. siječnja 2024. godine i to kao prva od dvije zaostale utakmice u sklopu Lige Košarkaškog saveza Herceg-Bosne.

 

Na početku prve četvrtine košarkaši Rame dobro su startali kao da su jedva čekali početak drugog dijel sezone. Posbno dobro su odigravali obranuj što je dalo na kraju prve četvetine rezultat HKK Rama 23:15 KK Grude.

U drugoj četvrtini Rama je malo stagnirala i napravila nekoliko pogrešaka što su Gruđani iskorstili i preokrenuli rezultat te je na kraju ove četvrtine bilo 38:39.

S trećom četvrtimo započeo je ozbiljniji pristup košarkaša Rame te je ova dionica igre završena u korist domaćina 66:54.

Slično je tekla i zadnja četvrtina, no, polovicom ovog dijela igre košarkaši Rame kao da su sustali.  To košarkaši iz Grude dobrim dijelom koriste te smanjuju uvjerljivo vodstvo Rame. Međutim, sve je to bilo nedostižno do samog kraja kada su domaći igrači i brojna publika slavili rezultatom HKK Rama 86:80 KK Grude.

Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda

Kao najbolji strijelac Rame, ali i cijele utakmice pokazao se nesumnjivo Patrik Ćavar s postignutih 26 koševa.

Ramu čeka slijedeća utakmica ponovno protiv Gruda za 14 dana.

Prema večeras pokazanoj igri publika i uprava kluba imaju razloga očekivati u konačnici dobar rezultat i to  u samom vrhu na kraju sezone.

Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Gruda Košarkaši Rame nadigrali goste iz Grudaramski-vjesnik.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima