back to top

Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka

TNT RADIO

Košarkaši HKK Rama u ndjelju 3. ožujka odigrali su u Sportskoj dvorani u Prozoru u sklopu 13. kola Lig Košarkaškog saveza Herceg Bosne utakmicu protiv KK Troglav iz Livna.

Domaći košarkaši su ozbiljno ušli u utakmicu. Poveli su od prve minute i to vodstvo nisu ispuštali tijekom cijele utakmice. Uvjerljiva pobjeda nagovještena je već na kraju prve četvrtine kada je rezultat bio 30:17 u korist Rame.

Ozbiljna igra nastavljna je i u drugoj četvrtini koja je završila 50:34 te se s tim rezultatom otišlo na poluvrijeme.

U nastavku je uslijedio isti scenarij uz povećanje razlike. Na kraju treće četvrtine rezultat je bio HKK Rama 79:47 KK Livno.

Za zadnju četvrtinu nije trebalo predviđati kako će teći i završiti. Konačni rezultat je bio HKK Rama 99:73 KK Livno. Večeras je posebno bio raspoložen Marin Mikulić koji je za Ramu postigao 32 koša.

I u ovoj utakmici košarkaši Rame su pokazali ozbiljan pristup. Publika je dala svoju podršku i može poslužiti kao primjer sportske podrške kako sinoć na futsalu, tako i večeras na košarci. Svakako treba pohvaliti i igrače koji su se na terenu lavovski borili na obje strane u pravom sportskom duhu.


 

Fotografije:

Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka Košarkaši Rame nadmoćni protiv Livnjaka

 ramski-vjesnik.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima