„Kako i zašto ubiti muža“ napunila Kosaču

Urnebesna komedija
„Kako i zašto ubiti muža“ napunila Kosaču

Urnebesna komedija redatelja Radomira Rade Vukotića “Kako i zašto ubiti muža” održana je u srijedu u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Odogovor na nesvakidašnje pitanje 'Kako i zašto ubiti muža' na duhovot načina iznjeli su glumci Peđa Damjanović u ulozi supruga, dok žensku stranu tumači glumica Nataša Aksentijević.

Komedija se bavi univerzalnom temom kako preživjeti različite kategorije muževa i kako ih se riješiti uz konačni zaključak da ljubav i razumjevanje pobjeđuje sve te da je život u dvoje daleko ljepši.

„Urnebesna komedija je u pitanju baš zato što su to svakodnevne životne stvari kroz koje prolaze svi ljudi, publika je do sada dobro reagirala na svakoj izvedbi, bilo da je to grad u BiH, Srbiji ili Makedoniji svi od početka do kraja 'plaću od smijeha' to je ono što smo donekle i mi željeli“, rekao je za treći.ba glumac Peđa Damjanović.

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnijeg spola na priručnik “Kako i zašto ubiti suprugu” autora Antonia Amurria.

Zorana Terzić / Ilijana Kelava

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista