back to top

Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO)

TNT RADIO

U subotu 24.03. održano je Cheerleading prvenstvo Bosne i Hercegovine u Ljubuškom. Grad Ljubuški po prvi put je domaćin ovako velikog prvenstva, a preko 500 sportašica iz osam klubova nastupilo je na prvenstvu.

Najmanja delegacija bila je ona iz Ledinca, ali i tako mala veoma jaka. Nakon što su prošle godine osvojile titulu prvaka u kadetskom uzrastu te priredile senzaciju ove godine sve je bilo okrenuto ka obrani iste. Nažalost pola boda je nedostajalo za ostvarenje tog cilja. Najveće iznenađenje pripremila je Ema Čolak koja je iza sebe ostavila favorite, a nastupila je prvi put i bila najmlađa natjecateljica u individualu te na kraju osvojila srebrenu medalju.

Cheerleading klub Ledinac ukupno je osvojio 5 medalja i to u kategorijama:

  • Srebrena medalja – kadeti tim
  • Srebrena medalja – kadeti individual freestyle pom Ema Čolak
  • Srebrena medalja – kadeti freestyle pom duo Lorena Knezović i Jana Markota
  • Brončana medalja – kadeti individual cheerleading Lorena Knezović
  • Brončana medalja – juniori individual cheerleading Leona Knezović

Osvojena su i još 2 četvrta mjesta:

  • Lana Bošnjak – juniori individual freestyle pom
  • Lucija Alpeza i Lorena Knezović – juniori duo freestyle pom

Možemo napomenuti da su otvaranju prvenstva prisustvovali generalni tajnik Olimpijskog odbora BiH gospodin Said Fazlagić, te član izvršnog odbora BiH gospodin Ivan Brkić kao i ministrica financija ŽZH gospođica Blagica Leko.

Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO) Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO) Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO) Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO) Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO) Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO) Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO) Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO)

Post Ledinčankama za pola boda izmakla obrana titule prvaka BiH (FOTO) je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima