back to top

Ljubuški frizeri uručili donaciju od 9.500 KM

TNT RADIO

Ljubuški frizeri organizatori prvog humanitarnog šišanja koje je održano protekle subote u Ljubuškom posjetili su danas JU Edukacijsko rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle s poteškoćama u razvoju Grada Ljubuškog i Udrugu roditelja djece Duga Ljubuški kako bi se upoznali sa radom centra i udruge ali i kako bi uručili sredstva koja su prikupili u akciji.

Prikupljeni prihod od 9.500 KM nadmašio je sva očekivanja frizera koji nisu skrivali ponos postignutim rezultatom akcije.

“Ponosni smo što naš grad ima senzibilitet za djecu s poteškoćama u razvoju, na ovaj centar i udrugu, na sve one koji su sudjelovali u akciji na kojoj ne mislimo stati. Sada kako smo vidjeli centar i njihove štićenike to nas je još više potaknulo na nove akcije. ” poručili su frizeri prilikom posjete.

Marija Kikaš ravnateljica JU Edukacijsko rehabilitacijskog centra za djecu, mlade i odrasle s poteškoćama u razvoju Grada Ljubuškog upoznala je frizere s radom ove ustanove:

” Od srca im se zahvaljujem na ovoj humanoj gesti koja će nama pomoći da obogatimo i upotpunimo kapacitete našeg centra. Nadam se da će ova akcija biti poticaj i drugim sredinama da pokrenu ovakvu lijepu priču.” kazala je.

Ljubuški frizeri uručili donaciju od 9.500 KM

” Srce nam je puno, izuzetno smo zadovoljni akcijom, odazivom naših sugrađana i kolega frizera koji su bili uključeni, ne samo iz Ljubuškog, več i kolega iz susjednih mjesta koji su nam se pridružili. Zahvaljujemo svima koji su bili uključeni, svima koji su došli dali svoj prilog, upravo zahvaljujući zajedništvu uspjeli smo postići ovako dobar rezultat.” izjavili su frizeri za Radio Ljubuški.

” Još jednom želimo zahvaliti svima, ne želimo nikog zaboraviti, još uvijek smo puni dojmova, zahvalni smo i Maji Andrei Grbavac/ Foto Dei na fotografijama, Gradu Ljubuškom, Turističkoj zajednici Ljubuški, vatrogascima, Radiju Ljubuškom, RTV Herceg Bosne.

Zora Skoko predjednica Udruge Duga roditelja djece s poteškoćama u razvoju izjavila je za naš radio kako je ” Ljubuški uvijek imao veliko srce, sama ideja humanitarnog šišanja za mene je velika stvar, zaista sam presretna ovim što su učinili.” iskoristila je priliku te pozvala okupljene frizere kao i sve građane Ljubuškog da dođu sutra na zajedničko druženje u povodu Svjetskog dana Down sindroma na trg dr. Franje Tuđmana na besplatnu kavu u vremenu od 10 do 12 sati.

” Dođite na kavu u šarenim čarapama, druženje smo osmislili jer želimo izaći van ustanove, na trgu ćemo se družiti s djecom koja će građanima predstaviti privjeske koje su sami izradili zajedno sa učiteljima i kolačiće.

Ljubuški frizeri uručili donaciju od 9.500 KM

Pri preuzimanju teksta s web stranice Radija Ljubuški potrebno je navesti izvor i dodati poveznicu na tekst, uz napomenu kako je zabranjeno i brisanje našeg loga sa fotografija.

Bjanka Medić/ Gordana Ilić / Radio Ljubuški

Objava Ljubuški frizeri uručili donaciju od 9.500 KM pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.radioljubuski.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima