back to top

Ljubuški: Obilježavanje 32. obljetnice HVO-a i 19.obljetnice 1. pješačke (gardijske) pukovnije OS BiH u četvrtak, 4. travnja

TNT RADIO

U povodu obilježavanja 19. obljetnice 1. pješačke (gardijske) pukovnije Oružanih snaga (OS) BiH i 32. obljetnice Hrvatskog vijeća obrane (HVO), a u spomen na poginule pripadnike HVO-a, vojna izaslanstva Ministarstva obrane i Oružanih snaga BiH položit će vijence i zapaliti svijeće i na spomen-obilježjima u Sarajevu, Vitezu, Tomislavgradu, Orašju i Mostaru.

Polaganje vijenaca bit će upriličeno i po gradovima i općinama u kojima je djelovao HVO, najavili su iz 1. pješačke (gardijske) pukovnije OS BiH.  

U Mostaru obilježavanje započinje 8. travnja u vojarni „Stanislav Baja Kraljević“ u 13.30 sati kada je na rasporedu prijavak zamjeniku ministra obrane Slavenu Galiću i postrojavanje ešalona.

Program se nastavlja u 18 sati svečanom misom u mostarskoj katedrali te polaganjem vijenaca kod središnjeg spomenika ispred Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače u 19.30 sati.

Donosimo i termine polaganja vijenaca u gradovima i općinama gdje je djelovao HVO

(function() { var scribd = document.createElement(“script”); scribd.type = “text/javascript”; scribd.async = true; scribd.src = “https://www.scribd.com/javascripts/embed_code/inject.js”; var s = document.getElementsByTagName(“script”)[0]; s.parentNode.insertBefore(scribd, s); })()

Izvor: RTV HB

Foto: Radio Ljubuški

Objava Ljubuški: Obilježavanje 32. obljetnice HVO-a i 19.obljetnice 1. pješačke (gardijske) pukovnije OS BiH u četvrtak, 4. travnja pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima