MUP objavio detalji o raciji u Čapljini: U klubovima prodavani kokain i marihuana

U noći 13/14.01.2024. godine djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ uz potporu policijskih djelatnika MUP-a Ž10 i MUP-a ZHŽ su na području grada Mostara i Čapljine izvršili racije u dva ugostiteljska objekta sa akcentom na sprečavanje neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Tom prigodom, u Mostaru su slobode lišene dvije osobe kod kojih je, prigodom pretresa , pronađena i privremeno oduzeta neutvrđena količina NN bijele tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, novac i mobitel.

Kod njega je pronađena i kutija kreme NIVEA od 30 ml sa nepoznatim sadržajem za koju je osoba lišena slobode izjavila da se radi o opojnoj drogi Amfetamin.

Policijska racija i u Čapljini – uhićene 2 osobe

U Čapljini je jedna osoba lišena slobode zbog osnovane sumnje da je počinio KD ”Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojne droge”, a kod koje je pretresom pronađena i izuzeta neutvrđena količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

O svemu je upoznat tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere i radnje, navodi MUP u službenom izvještaju.

Objava MUP objavio detalji o raciji u Čapljini: U klubovima prodavani kokain i marihuana pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima