back to top

Nedjeljni horoskop od 10. do 16. marta

TNT RADIO

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao: Merkur, planeta biznisa ulazi u vaš znak, 10. marta i pravi konjunkciju sa asteroidom Gold, što vam donosi novac, preko kontakata sa osobama iz nemačkog jezičkog područja i poslova koji podrazumijevaju česta putovanja. Aspekti Sunca, koje vlada vašim talentima i kreativnošću, pogoduju Ovnovima koji se bave umetnošću, naučnim istraživanjima, alternativnom medicinom.

Ljubav: Naglašeno astrološko polje ljubavnog zanosa i tajni, sa mladim Mjesecom i Venerom u Ribama, koja upravlja vašim odnosima sa partnerom, posle 11. marta, vam donosi mogućnost ulaska u tajnu vezu. Vaš šarm, snalažljivost i duhovitost, u drugom dijelu nedjelje, može da privuče mlađu osobu, moguće jednog Blizanca.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao: Već početkom perioda, otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti, preko prijatelja, naročito ako radite u turizmu, medijima, marketingu, IT sektoru ili ste angažovani na velikom društvenom projektu. Vaša vještina u baratanju novcem i nekretninama, dolazi do izražaja posle 11. marta, kada raste vaš vladalac Venera ulazi u astrološko polje planova i inostranstva.

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca u Ribama, 10. marta, može da vas zainteresuje neko koga ste do sada doživljavali samo kao odanog prijatelja. Napet aspekt između Marsa i Urana u vašem znaku, sredinom perioda, donosi vam rasprave i ljubomorne scene sa partnerom. Krajem sedmice, dobijate poziv za izlazak od Raka.

Zdravlje: Provjerite štitnu žlijezdu.

ROĐENI DA SE OBOGATE Ovih 5 znakova čekaju velike sume novca u budućnosti

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao: Hitri Merkur, koji vlada vašim znakom i privatnim biznisom, poslije 10. marta, ulazi u vašu 11. astrološku kuću, donoseći vam promjenu planova. Novac vam pristiže preko aranžmana sa osobama iz njemačkog jezičkog područja. Ipak, budite oprezni prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja dokumentacije ili ugovora. Krajem sedmice, poslušajte savjet jednog Strijelca.

Ljubav: Ne odgovara vam mlad Mjesec u Ribama, 10. marta, jer nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom i članovima porodice. Naglašen uticaj Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, posle 11. marta, donosi vam mogućnost ulaska u romansu sa zauzetom osobom. Vodolija vam šalje poziv za izlazak.

Zdravlje: Oprez za volanom.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao: Vaš vladalac Mjesec, jednom godišnje bude mlad u Ribama, a ove godine to će biti 10. marta, kada možete da uvećate prihode preko kreativnih i zanimanja u vezi sa sportom i obrazovanjem najmlađih. Napet aspekt između Marsa i Urana u astrološkom polju finansija, tokom ovog perioda, donosi vam vanredne troškove. Zato izbegavajte rizične novčane transakcije i podizanje kredita.

Ljubav: Tranzit planete ljubavi Venere preko petog astrološkog polja u kome je njen uticaj i te kako naglašen, posle 11. marta, donosi vam susret sa šarmantnom osobom na nekom koncertu, sportskom događaju ili u pozorišnom foajeu. U drugom dijelu sedmice, zauzeti Rakovi mogu imati trzavice sa partnerom.

Zdravlje: Promijenite način ishrane.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao: Naglašeno astrološko polje finansija u kome se početkom perioda nalazi čak pet planeta, među kojima je i vaš vladalac Sunce, donosi vam novac preko nekretnina i novčanih transakcija. Izuzetno brz Merkur, koji upravlja vašim poslom, poslije 10. marta, donosi vam mogućnost sklapanja dogovora sa strancima iz zemalja njemačkog jezičkog područja. Pazite se da vas neko ne prevari.

Ljubav: Naglašen znak Riba, slobodnim Lavovima, već početkom nedjelje, donosi mogućnost ulaska u strastvenu vezu sa osobom čije zanimanje ima veze sa rizičnim situacijama ili rukovanjem novcem. Zbog napetog aspekta između Marsa i Urana, očekuju vas rasprave, ljubomorne scem, raskidi i pomirenja sa partnerom. Poziv od Ovna.

Zdravlje: Podložnost sportskim povredama.

DJEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao: Imate dara za podučavanje i umijete da slušate druge, zbog čega će mnogi ove nedjelje poželjeti da se oslone na vas. Vaš vladalac, Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, već 10. marta, donosi vam šanse za lijepu zaradu, preko nekretnina, građevinskih radova i ulaganja u nove aranžmane. Međutim, nećete moći da izbjegnete vanredne troškove. Poslušajte savjet jednog Jarca.

Ljubav: Naglašena astrološka kuća partnerskih odnosa, gde se nalazi i mlad Mesec, već početkom perioda slobodnim Djevicama donosi susret s nekim od koga ih dijeli veća razlika u godinama. Zauzete, krajem nedjelje, očekuje susret sa starom simpatijom. Oko 11. marta, pripazite da vas neko ne prevari ili obmane.

Zdravlje: Podložnost povredama.

ONE ZRAČE POSEBNOM ENERGIJOM Najljepše žene rođene su u ova tri znaka Zodijaka

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao: Jaka pozicija vašeg vladaoca Venere, koja već početkom perioda, ulazi u astrološko polje posla, donosi vam novac. Poslije 11. marta, sa ulaskom Merkura u Ovna, otvaraju vam se nove mogućnosti, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti, bavite se pravom, advokaturom, modom, njegom, prodajom nakita.

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca u Ribama, 10. marta, slobodne Vage će teško uspeti da odole šarmu osobe čije zanimanje ima veze se medicinom, farmacijom, uslužnim djelatnostima ili alternativnim vidom liječenja. Izazovan aspekt između Marsa i Urana, upozorava da da izbegavate rasprave sapartnerom. Jedan Ovan želi da vas vidi.

Zdravlje: Višak vode u organizmu.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao: Naglašen znak Riba, posle 10. marta, donosi vam priliku da dosta zaradite, ali i da potrošite zbog vanrednih situacija i okolnosti. Poslušajte jednog Raka, koji se uvijek nađe tu kada vam je potreban. Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Urana, tokom ovog perioda, upozorava na oprez ako imate sudsko ročište, kao i prilikom potpisivanja važnih ugovora.

Ljubav: Pravo je vrijeme za ljubav, jer preko vašeg astrološkog polja ljubavi, početkom nedjelje, prelaze mlad Mjesec i Venera, koja upravlja vašim emotivnim životom. Slobodne Škorpije očekuje više novih susreta i poznanstava sa interesantnim osobama, dok zauzete mogu da se zaljube u šarmantnog umjetnika ili sportistu.

Zdravlje: Napet nervni sistem.

STRIJELAC (23.11 – 21. 12)

Posao Venera, planeta novca, početkom perioda, ulazi u četvrtu astrološku kuću, što pogoduje rođenima u trećoj dekadi, naročito ukoliko se bave privatnim biznisom, trgovinom nekretninama ili poljoprivrednih proizvoda. Već 11. marta, Mjesec u Ovnu, donosi vam kontakte sa strancima iz zemalja njemačkog jezičkog područja. Ipak, budite oprezniji i pažljiviji prilikom potpisivanja ugovora.

LJubav U vaše astrološko polje ljubavi, 10. marta, ulazi Merkur, koji upravlja vašim emotivnim životom, što će tokom ovog perioda povoljno uticati na komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodni Strijelci, u drugom dijelu nedjelje, mogu da upoznaju atraktivnu osobu, na nekoj proslavi, svadbi, javnom skupu, rođendanu.

Zdravlje Podložnost povredama.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao: Mnoštvo planeta u vašoj trećoj astrološkoj kući u kojoj se početkom perioda nalazi čak pet planeta, donosi vam zaradu preko intelektualnih i zanimanja u vezi sa pisanjem i putovanjima. Ulazak Merkura, vladaoca vašeg posla, u znak Ovna, u prvom dijelu nedjelje, donosi vam nesporazume u kontaktima sa strancima iz zemalja njemačkog jezičkog područja. Poslušajte savjet jednog Bika.

Ljubav: Sa simbolima ljubavi, mladim Mjesecom i Venerom u Ribama, slobodni Jarčevi, već početkom perioda, mogu da se zaljube u nekoga koga će upoznati preko rođaka, komšija, na kraćem putu ili predavanju. Posle 11. marta, mlađa osoba, preko neke društvene mreže, može da pokaže interesovanje za viđenje s vama.

Zdravlje: Osjetljiv želudac.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao: Mnoštvo planeta u astrološkoj kući novca, pravi dobre aspekte sa vašim vladaocima Uranom i Saturnom, donoseći vam uspeh preko kontakata sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Poslije 14. marta, možete da uvećate prihode, ako se bavite trgovinom nekretninama ili prehrambenim proizvodima. Kvadrat između vašeg vladaoca Urana i Marsa, donosi vam neplanirane troškove.

Ljubav: U vrijeme mladog Mjeseca u Ribama, već početkom sedmice, možete da se zaljubite u nekoga koga ćete upoznati preko posla, dok zauzete Vodolije očekuje susret sa starom simpatijom. Hitri Merkur, zadužen za vaš ljubavni život, ove nedelje, ulazi u Ovna, donoseći vam poznanstvo sa nekim na kraćem putu ili predavanju.

Zdravlje: Izbjegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao: Naglašen uticaj vašeg vladaoca Neptuna, na stepenu na kome je Venera, planeta novca, izuzetno jaka, tokom ovog perioda donosi vam zaradu preko poslova sa nekretninama, građevinarstva, trgovine prehrambenim namirnicama i novim tehnologijama, IT sektora. Ulazak vladaoca vaših finansija, u vaš znak, 11. marta, pogoduje vam ako se bavite modom, njegom, alternativnom medicinom.

Ljubav: Pet planeta u vašem znaku, među kojima je i mlad Mjesec, početkom perioda, čini vas omiljenim i popularnim u društvu. Bračni partner je zbog nečega uznemiren i imate osjećaj da nešto krije od vas. Merkur, vladalac vašeg ljubavnog života, 10. marta ulazi u Ovna, donoseći slobodnim Ribama susret preko interneta.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima