Infrastrukturni projekti su vrlo bitni za razvoj gospodarstva u BiH

sastanak
Infrastrukturni projekti su vrlo bitni za razvoj gospodarstva u BiH

Odjel za prostorno planiranje, građenje, infrastrukturu i komunikacije Glavnoga vijeća Hrvatskoga narodnog sabora (HNS) održao je danas na Risovcu, na Blidinju, sjednicu na kojoj je predsjednik Odjela Predrag Kožul prezentirao strukturu i program rada tog tijela.

Kožul je posebno istaknuo značaj stručnoga i političkoga valoriziranja područja u fokusu ovoga Odjela. On je naglasio da infrastrukturni projekti jesu i mogu biti vrlo bitni za razvoj gospodarstva u BiH, posebice ukazavši na činjenicu da su neki od njih i regionalnoga značaja i postoji realna mogućnost njihovoga financiranja iz međunarodnih fondova, priopćeno je iz HNS-a.

Plansko gospodarenje prostorom je preduvjet i općenito racionalnoga gospodarskog razvoja, a pri tome uvijek treba imati u fokusu i zaštitu okoliša, dodao je Kožul.

Informaciju o aktivnostima i planovima Pododjela za infrastrukturu i komunikacije prezentirao je voditelj Pododjela Stjepan Krasić, a informaciju o aktivnostima i planovima Pododjela za prostorno planiranje i građenje i zaštitu okoliša Zdenko Antunović, voditelj Pododjela.

Nakon rasprave dogovorene su konkretne aktivnosti, kako Odjela, tako i pododjela, navodi se u priopćenju.

prvi.tv

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista