Novi sastav Predsjedništva mora BiH dovesti do kandidacijskog statusa

Vesna Pusić
Novi sastav Predsjedništva mora BiH dovesti do kandidacijskog statusa
”Tko god pobijedio, mora biti svjestan da je za budućnost Bosne i Hercegovine ključna odgovornost izabranih vlasti na ovim izborima da BiH dovede do kandidacijskog statusa u svom mandatu”, poručila je danas prva potpredsjednica Hrvatske vlade i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić, javio je dopisnik Anadolu Agency (AA).
 
Po preliminarnim rezultatima, objavljenim u nedjelju navečer čini se da je SDA i njihov kandidat, gospodin Izetbegović, zapravo postigao najbolji rezultat, izjavila je Vesna Pusić komentirajući preliminarne rezultate izbora u BiH i dodala da su zanimljivi i rezultati u Republici Srpskoj gdje je, čini se, vrlo neodlučno.
 
“Temeljem do sada prebrojanih glasova, vidjet ćemo konačni ishod, mislim da neke nove političke opcije nisu postigle rezultate koje su očekivale, ali vidjet ćemo kakav će na kraju ispasti sastav Predsjedništva i općenito ishod izbora u BiH, s obzirom da bi to trebao biti sastav koji bi morao dovesti Bosnu i Hercegovinu do kandidatskog statusa za članstvo u Europskoj uniji”, poručila je ministrica Pusić na proslavi 24. rođendana svoje stranke HNS-a u Zagrebu.
Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista