Izviđač domaćin Nexeu

SEHA liga
Izviđač domaćin Nexeu

Izviđač Central Osiguranje u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u srijedu, 14. prosinca 2016. godine od 17.00 sati dočekuje RK Nexe Našice.  Ranije ove godine odigran je susret u Našicama, Nexe je slavio 39:29.

Izviđač je u posljednjem kolu poražen od Tatrana u Prešovu u dramatičnoj završnici rezultatom 27:25 (13-14). „Skauti“ u ovoj godini još igraju dvije domaće utakmice, sutra protiv Nexea i 17 prosinca u Ljubuški dolazi euorpski viceprvak Vezsprem.

U redovima Nexea nastupiti će tri bivša igrača Izviđača: Mirko Herceg, Marin Vegar i Tomislav Nuić. Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Zrnić također je član gostujuće momčadi. Od poznatih igrača tu je i Slovenac David Špiler, bivši igrač Zagreba.

Trener „Skauta“ Zdenko Grbavac optimističan je pred sutrašnji meč. „Nexe je u posljednjjim utakmicama ušao u dobar ritam, ali mislim da su zbog domaćeg terena veće šanse na našoj strani.

Novi trener Nexea Hrvoje Horvat je podigao momčad i u posljednje vrijeme pružaju dobre partije. Prošlo kolo su igrali neriješeno na domaćem terenu protiv favoriziranog Vezsprema.

Gosti iz Našica će moći računati na samo jednog pivota sutra. Ozlijeđeni su Šakić i Mrdenović pa će Horvat na poziciji pivotmena imati samo Halilkovića. Kod domaćina pod znakom pitanja je sjajni Mario Pavlak zbog temperature, dok zamjenski golman Ivan Ereš ima slične simptome.

U Prešovu smo igrali bez par važnih igrača i unatoč tome odlično parirali Tatranu. Momčad su s kojom možemo igrati, imaju par iskusnih igrača, ali na domaćem parketu svakako se nadamo pobjedi“ , izjavio je ponajbolji igrač Izviđača Josip Šarac.

Filip Bilić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista