Održana je IV. redovita sjednica ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a

sjednica
Održana je IV. redovita sjednica ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a

Uz ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a javnu podršku kandidatu za predsjednika Mladeži HDZ-a BIH Mariu Mikuliću dale su još tri županijske organizacije

U organizaciji Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije sinoć je održana IV. redovita sjednica ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a u Općinskom odboru HDZ-a BiH Čapljina.

Sjednicu je predvodila Adrijana Prskalo, predsjednica ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a, a  na sjednici su između ostalog definirane kvote izaslanika za X. Konvenciju Mladeži HDZ-a BiH.

ŽO M HDZ BiH HNŽ dobio je kvotu od 70 izaslanika koje su raspoređene po OO/GO sukladno izbornom rezultatu sa Općih izbora 2014. godine. Kvote su ostale nepromijenjene u odnosu na prošlu Konvenciju te je takav prijedlog jednoglasno usvojen. Na sjednici je komentiran i tijek kampanje za vodeće mjesto Mladeži HDZ-a BiH. ŽO M HDZ BiH HNŽ-a kandidirao je Maria Mikulića za predsjednika Mladeži HDZ-a BiH te je još jednom na sjednici ŽO Mladeži HDZ-a BiH HNŽ-a istaknuta podrška Mikuliću.

Zaključeno je kako tijek kampanje ide u dobrom smjeru te da je Mladež HDZ-a BiH HNŽ-a sigurna da će Mladež HDZ-a BIH krenuti novim i proaktivnim putem na kojem će ju voditi Mario Mikulić kao novi predsjednik Mladeži HDZ-a BIH.

Predsjednica Prskalo izvijestila je članove ŽO M HDZ BiH HNŽ kako je kandidat HNŽ-a za predsjednika Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić dobio potporu, i to jednoglasnu od Tuzlanske županije, Posavske županije i Hercegbosanske županije.

Kandidat za predsjednika Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić zahvalio se na potpori općinskim odborima naše županije te naglasio kako je ponosan na sve one ljude koji su prepoznali njegov program i želju da Mladež HDZ-a BIH radi još više i bolje, što se najbolje očituje kroz jednoglasne podrške županija.

Mikulić je predstavio i novi koncept Mladeži HDZ-a BiH te kazao kako će se i u narednom razdoblju susresti sa što više članova Mladeži HDZ-a BIH kako bi Mladež bila upoznata s programom koji on nudi kao kandidat za predsjednika Mladeži HDZ-a BiH.

„Predsjednik Mladeži HDZ-a BIH mora posjetiti svaki općinski odbor Mladeži i čuti stavove, ali i probleme svakog člana Mladeži HDZ-a BIH na kojima svi zajedno trebamo raditi. Iz toga razloga želim jasno pokazati kako sam spreman susresti se sa svakim članom Mladeži HDZ-a BIH u svakom dijelu Bosne i Hercegovine i pokazati da ću tu praksu koristiti i kada postanem predsjednik Mladeži HDZ-a BIH te ću se odgovorno ponašati prema funkciji koju ću obnašati“, istaknuo je Mikulić.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista