Advent otvara svoja vrata s raznovrsnijim i zabavnijim sadržajima

MOSTAR
Advent otvara svoja vrata s raznovrsnijim i zabavnijim sadržajima

Drugu godinu zaredom u Mostaru se organizira Advent koji će posjetiteljima svoja vrata otvoriti 3. prosinca, dok će klizalište biti postavljeno nešto ranije.

Organizatori kažu kako ove godine posjetitelje očekuju još raznovrsniji sadržaji i zabavniji program, a posebno su se fokusirali na dječji kutak gdje će djeca imati više prostora za igru.

Tijekom trajanja Adventa organizirat će se različite kreativne igraonice za djecu, čitaonice i pričaonice u organizaciji Narodne knjižnice HNŽ-a, likovne radionice, radionice tehničke kulture i projekcije blagdanskih crtanih filmova“, poručili su iz organizacijskog tima.

Odrasle očekuje nekoliko koncerata, DJ program, a tjedan prije Božića bit će prožet nastupima klapa, crkvenih zborova te vokalno-instrumentalnih skupina s prostora grada Mostara.

Svaki dan će se dijeliti besplatni obroci za naše sugrađane slabijeg imovinskog stanja, a tu će biti zaposleni mladi s posebnim potrebama koji na ovaj način imaju priliku dobiti svoje radno iskustvo“, kažu iz organizacijskog tima.

Prošle godine Advent u Mostaru je posjetilo 200.000 ljudi, a organizatori očekuju da će se ove godine taj broj udvostručiti.

Matea Romić / Ružica Klišanin

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista