Najbolji gameri regije na InfoGameru

esl adria liga
Najbolji gameri regije na InfoGameru
Foto: Vipnet Foto: Vipnet

Vipova ESL Adria liga u prvoj sezoni prikupila je 4 milijuna online gledatelja, a od petka do nedjelje na InfoGameru će se najbolji timovi boriti i za mjestu u ESL natjecanju za jugoistočnu Europu.

Nakon stotina mečeva, najbolji regionalni esports igrači od petka do nedjelje na Reboot InfoGameru borit će se za naslove pobjednika prve sezone ESL-ove Vip Adria lige. Najbolji igrači Fife 18, CS: GO i League of Legendsa borit će se za ukupni nagradni fond od 20.000 eura, ali pobjednik će si osigurati mjesto u grupnoj fazi sedme sezone ESL Southeast Europe Championshipa u prvoj polovici sljedeće godine, tako da će ti timovi na višoj razini moći vidjeti koliko vrijede.

Oko 80.000 posjetitelja jednog od najvećih gaming sajmova uživo će moći pratiti turnire u kojima će se boriti po četiri najbolja ovogodišnja tima, ali sve će se pratiti i na Twitch kanalima ESL-a.

U petak se igra Fifa 18, subota je rezervirana za Counter Strike: Global Offensive, dok u nedjelju timovi igraju League of Legends, pišu 24sata.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista