Nova GoPro kamera

GoPro
Nova GoPro kamera

HERO5 Black revolucionarna je GoPro kamera - najsnažnija, a najjednostavnija za korištenje.

Sustavni razvoj GoPro kompanije traje još od 2002. godine i već 15 godina olakšavaju snimanje zadivljujućih videa i fotografija na nevjerojatnim lokacijama koristeći njihove kompaktne kamere. HERO5 Black najnovija je nadogradnja u GoPro arsenalu te je trenutno njihova najnaprednija kamera.

Uz to što snima u 4K kvaliteti, kontrolira glasnoću ulaza zvuka, jednostavnost u mogućnosti pritiska samo jednog gumba, zaslona osjetljivog na dodir i vodootpornog dizajna, HERO5 Black korisnicima omogućava snimanje stabilnih videa s kristalno čistim audio zapisima kao nikada do sada.

Ostala poboljšanja uključuju tri načina snimanja: jedinično, ubrzano i „time-lapse“ u kojima ugrađeni filteri automatski izbacuju buku od vjetra, napredno obrađivanje slike koja je snimljena u mračnim uvjetima, RAW postavke koje osiguravaju fleksibilnost prilikom kasnijeg korištenja programa za obrađivanje fotografija, dok WDR bilježi skrivene detalje u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima fotografije. Plus, postavke za podešavanje ekspozicije se koriste pomoću vrlo jednostavne kontrole koja se nalazi na ekranu.

Mixmag.adria

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista