Sve što trebate znati o OnePlus 6

FLAGSHIP
Sve što trebate znati o OnePlus 6

Kineski proizvođač OnePlus  već  neko vrijeme stvara probleme Samsungu i Appleu, plasirajući  neke  od najboljih pametnih telefona na tržištu po “povoljnijoj” cijeni od konkurencije.

Predstavljanje novog uređaja biti će početkom ljeta i zvat će se OnePlus 6. O novome uređaju postoje mnoge glasine,  a donosimo samo one informacije koje su potvrđene.

OnePlus6 koristit će Qualcomm Snapdragon 845, 8GB RAM I 256GB memorije, ali nisu naglasili je li to standardna memorija, u što čisto sumnjamo, ili je pak samo u pitanju skuplja verzija.

Koristit će 6.28 inčni AMOLED ekran koji će kao i iPhone X imati “zub” na vrhu ekrana, što je bila jedna od najvećih zamjerki novome iPhoneu ali ga sve više Androida kopira. Za razliku od iPhona u OnePlusa ovaj “zub” ćete moći sakriti.

Koristit će dvostruku kameru postavljenu vertikalno od 20 i 16 megapixela ispod koje se nalazi čitač otiska prsta, dok je prednja kamera impresivnih 20 megapixela.

Uz ovaj uređaj se veže još mnoštvo drugih glasina ali samo su ove za sada potvrđene, a cijena koja je najbitnija, još nije objavljena. Ako je vjerovati predviđanjima i postepenom rastu cijena u prošlosti, uređaj će biti jeftiniji od konkurenata, ali cijena  proizvoda će ipak biti veća od starijih modela.

Bez sumnje ovo će biti jedan od najboljih uređaja na tržištu iako ne više sa tako povoljnom cijenom.

 

Ante Polić

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista