Uključite se u rad Broćanske udruge mladih – BRUM

upis novih članova
Uključite se u rad Broćanske udruge mladih – BRUM

BRUM (Broćanska udruga mladih) je organizacija čija je misija okupiti i umrežiti aktivne mlade osobe iz Broćanskog kraja te kroz razne aktivnosti poticati i stvarati društvo koje odgovara na potrebe mladih i ostvarenje njihovih ciljeva.

Građani Brotnja i šire su prepoznali rad udruge kroz uspješno realizirane projekte kroz protekle dvije godine što govori i sama posjećenost događaja koje su organizirali, neki od njih su mjuzikl „Dvoje iz Galileje“, Futsal 3×3, Streetball, Ljetno kino, humanitarne akcije i drugo. Dalje idu još ažurniji i s još boljim idejama, oni su primjer da se kroz druženje i malo volje može puno postići.

Naime, Broćanska udruga mladih je nedavno proslavila svoju drugu godinu postojanja te su nakon isteka mandata održali izbore na kojima je izglasano iduće predsjedništvo koje će voditi udrugu kroz iduće dvije godine. Za predsjednicu udruge izabrana je Matea Ivanković, za potpredsjednika Franjo Falak, za voditelja financija Boris Miletić te za tajnicu udruge Anđela Rozić.

Novo vodstvo i cijela udruga poziva sve mlade ljude koji žele pridonijeti svom mjestu kroz rad udruge da dođu na sastanak u petak 20. travnja 2018. godine u 18 sati u prostorijama KIC-a.

brotnjo.info

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista