Napokon je stigao dugo iščekivani trailer filma o Alexanderu McQueenu

MODA
Napokon je stigao dugo iščekivani trailer filma o Alexanderu McQueenu

O njemu se nije prestalo pričati ni dugo nakon njegove smrti. Svakako opravdano, jer čini se kako takvog modnog velikana svijet teško da će ponovno doživjeti.

Već neko vrijeme se najavljuje dokumentarni film o cijenjenom modnom dizajneru u režiji i produkciji Iana Bonhotea i Petera Ettedguia, a napokon smo dočekali i dugo iščekivani trailer ovog „živopisnog portreta mučeničke, ali inspirirane autorove osobnosti i rada“.

Arhivske i behind the scenes snimke pokazat će nam na najvjerodostojniji mogući način privatne i poslovne aspekte života neprežaljenog McQueena. Koliko vidimo, film će uključivati neke od najvažnijih momenata s McQueenovih najznačajnijih revija, kao i hologram Kate Moss s njegove revije jesen/zima 2006., a kako bi što bolje upoznali Alexandera, dokumentarac će posvetiti i određenu minutažu i njegovom podrijetlu, te kako je uopće došao u doticaj s modom.

Premijera filma je 8. lipnja, a kada dolazi u naša kina, još uvijek nije poznato. Sudeći po prikazanom, očekuje nas jako uzbudljiv i dramatičan prikaz McQueenovog života. Jedva čekamo!

 

fashion.hr

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista