OBAVIJESOBAVIJEST : Sutra će se u Domu zdravlja Tomislavgrad potpisati Memorandum o suradnji između Centri civilnih inicijativa i Doma zdravlja Tomislavgrad

Dana,26.1.2024.godine u Domu zdravlja Tomislavgrad održat će se potpisivanje Memoranduma o suradnji izmedu Centri civilnih inicijativa i Doma zdravlja Tomislavgrad.

Memorandum je usmjeren na provođenje zajedničkih aktivnosti zbog poboljšanja sustava elektronskih listi čekanja pacijenata.

Ovim putem Vas pozivamo da medijski popratite potpisivanje Memoranduma o suradnji  dana,26.1.2024.godine s početkom u 11 sati (Sala za sastanke) Doma zdravlja Tomislavgrad.

S  poštovanjem!

Obavijest je iz Doma zdravlja Tomislavgrad

Iz Centra civilnih inicijativa poslali su priopćenje

Centri civilnih organizacija (CCI) Vas pozivaju da medijski ispratite potpisivanje memoranduma povodom uspostavljanja saradnje sa Domom zdravlja Tomislavgrad koje će se održati u PETAK, 26.01.2024. u Domu zdravlja Tomislavgrad (sala za sastanke) sa početkom u 11:00h.

Potpisivanje memoranduma će označiti početak saradnje između CCI-ja i Doma zdravlja Tomislavgrad čiji je cilj uvođenje transparentnih listi čekanja pacijenata kako bi se uticalo na poboljšanje zdravstvene usluge i prava na zdravlje te poboljšanje pristupa zdravstvenim uslugama.

Medijima će se obratiti:

 

  • Asmir Ćilimković, projekt menadžer CCI-ja
  • predstavnici Doma zdravlja Tomislavgrad

Elektronske liste čekanja osiguravaju pacijentima kvalitetniji pristup informacijama, a zdravstvenim radnicima olakšava rad i unapređuje i pojednostavljuje komunikaciju sa pacijentima. Ovakav sistem je u najvećoj mogućoj mjeri oslobođen mogućnosti utjecaja pojedinaca što dovodi do smanjenja mogućnosti za koruptivne radnje prilikom zakazivanja pacijenata.  Upravo na ovaj način se želi doprinijeti smanjenju rizika za pojavu korupcije u sektoru zdravstva u BiH kroz unaprjeđenje transparentnosti, odgovornosti i integriteta zdravstvenih ustanova u BiH koji će biti primjeri dobre prakse za dalje uspostavljanje sistemskih preventivnih rješenja i suzbijanje korupcije u sektoru zdravstva.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima