back to top

Optužen konobar koji je natjerao tinejdžera da ga zadovolji

TNT RADIO

Ovih dana podignuta je optužnica protiv konobara jednog kafića u Čakovcu kojem se na teret stavlja spolno iskorištavanje maloljetnika. Tužitelji za konobara traže godinu dana bezuvjetnog zatvora.

Prema optužnici, tadašnji konobar kafića u sklopu benzinske postaje je u srpnju 2012. preko društvene mreže stupio u kontakt s 15-godišnjakom te ga pozvao da dođe na benzinsku, piše Danica. U to vrijeme je konobar imao 24 godine.

Natjerao tinejdžera da ga oralno zadovolji u toaletu kafića

Mladić je tinejdžeru zaprijetio da će svima, pa tako i njegovim roditeljima, otkriti da je gej ako ne dođe na benzinsku. Učenik je otišao na benzinsku jer je već ranije doživio vršnjačko nasilje zbog svoje seksualne orijentacije.

Dječak je došao, sjeo u kafić, a konobar mu je rekao da ga mora oralno zadovoljiti ili će svima otkriti da je gej. S obzirom na to da ga je bilo strah, tinejdžer je pristao te s konobarom otišao u WC kafića.

Konobar je sve snimao pa ucjenjivao 15-godišnjaka

Konobar je u WC-u sve tajno snimao mobitelom i kasnije snimkom ucjenjivao tinejdžera. Nedugo nakon tog događaja se 15-godišnjak požalio prijateljici o tome što se dogodilo. No nije joj rekao tko mu je to učinio. Njegova prijateljica je kasnije bila važna svjedokinja u istrazi, piše Danica.

Poruke koje su konobar i tinejdžer razmjenjivali na društvenim mrežama bili su ključni dokazi, a 15-godišnjak ih je sačuvao. On je nakon više od 10 godina kasnije prijavio slučaj.

Branio se šutnjom

Muškarca koji više ne radi kao konobar u kafiću u čakovečkoj benzinskoj tereti se za kazneno djelo protiv spolne slobode, prisilom na spolni odnos. Za njega se traži godina dana bezuvjetnog zatvora. 

Tijekom istrage se bivši konobar branio šutnjom te nije želio odgovarati na pitanja državnog odvjetnika. Danica doznaje da on danas radi u inozemstvu i uglavnom ne dolazi u međimurski kraj.

Optužen konobar koji je natjerao tinejdžera da ga zadovolji Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima