back to top

Otputovala na odmor, a onda joj se izgubio svaki trag: Je li Anu Knežević oteo maskirani muškarac? |

TNT RADIO
Otputovala na odmor, a onda joj se izgubio svaki trag: Je li Anu Knežević oteo maskirani muškarac?

Španjolska policija i FBI tragaju za Srbijankom Anom Knežević, koja ima i američko državljanstvo, a misteriozno je nestala 2. veljače 2024. godine u Madridu.

Nestala je nakon što je prijateljici poslala poruku da ide na odmor s muškarcem kojega je “nedavno upoznala”, a kako joj je ta poruka bila sumnjiva, ona ju je pokušala kontaktirati. Pošto njene poruke nisu stizale Ani, odlučila je alarmirati policiju i kontaktirati susjede u Madridu, ne bi li saznala jesu li vidjeli nešto čudno u danima njenog nestanka, prenosi nova.rs.

Sani Remo, prijateljica nestale Ane koja živi u New Yorku, rekla je svojoj prijateljici kada su se posljednji put čule da će te večeri ostati kod kuće zbog lošeg vremena. Poslala je poruku i sestri koja živi u Srbiji i rekla da je dobro.

Ana je, prema riječima prijatelja, nakon razvoda od supruga odlučila otputovati u Madrid na nekoliko mjeseci, kako bi se sklonila od stresnog života. U Španjolsku je otputovala u prosincu 2023. godine, iznajmila je stan u centru grada, a plan je bio da u Španjolskoj ostane nekoliko mjeseci.

– Oglas –

Međutim, 2. veljače joj se izgubio svaki trag. Posljednji put je viđena oko 22 sata u stanu koji je iznajmila.

Te večeri je svojoj najboljoj prijateljici Sani Romeu, koja živi u New Yorku, rekla da će ostati kod kuće jer je vani hladno. Poruku je poslala i sestri, koja živi u Srbiji i poručila joj da je dobro.

– Oglas –

Međutim, narednog jutra je Sana dobila čudnu poruku s Aninog broja. U poruci je pisalo da je na ulici srela čovjeka i da ide s njim u jednu vikendicu koja je dva sata udaljena od Madrida. Sana je pokušala odgovoriti joj na poruku, ali Ani poruke više nisu stizale. Telefon je bio isključen.

Zabrinuta, Sana je pozvala Aninu sestru i još neke zajedničke prijatelje, ali svi su rekli da se nisu čuli s njom.

– Poslala sam joj odgovor gdje sam joj jasno dala do znanja da brinem. Pitala sam je šta mi to priča… Ali, moje poruke joj nisu stizale – rekla je Sana.

Sana kaže da su susjedi iz Anine zgrade kazali da su vidjeli sumnjivog čovjeka s kacigom, te da je taj muškarac “čačkao nešto” oko sigurnosnih kamere na zgradi i u liftu zgrade gdje je Ana živjela.

Navodi da je kamere isprskao crnim sprejem, a vjeruje se da je provalio u Anin stan i da ju je oteo.

Kako se Ana i dalje nije javljala, Sana je 4. veljače pozvala španjolsku policiju.

Policija je otišla do stana, ali Anu nisu našli. U stanu su pronašli i Aninu putovnicu, laptop i druge osobne stvari.

Odmah je pokrenuta potraga.

– Oglas –

hip.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima