back to top

Ova 3 znaka horoskopa često ulaze u vezu sa zauzetim osobama

TNT RADIO

Nekima to možda predstavlja izazov, dodatno uzbuđenje, testiranje njihovog šarma… Postoje osobe kojima ne smeta da imaju aferu sa onima koji su već zauzeti.

Evo koji znakovi ne mogu da odole zabranjenom voću:

DAN ROĐENJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU Posebno oprezni moraju biti oni rođeni u utorak

Blizanci

Poznati su po društvenoj prirodi i znatiželji. Njihova potreba za stimulacijom i raznolikošću često ih vodi u flert s osobama koje su već u vezi. Za njih, to nije samo igra zavođenja nego i način istraživanja različitih društvenih dinamika. Njihov brzi um i šarmantna priroda čine ih prirodno privlačnim, a flert sa zauzetim za njih je kao neodoljiva zagonetka koju žele da riješe.

IMAJU SPECIFIČNE KARAKTERISTIKE Ovo su tri najmoćnija znaka u kineskom horoskopu

Lav

Obožavaju da budu u centru pažnje, a ništa im ne laska više nego kada privuku nekoga ko je već zauzet. Za njih je to dokaz njihovog šarma i privlačnosti. Flert sa zauzetima za Lavove je poput sporta – ne radi se toliko o zavođenju koliko o potrebi za dokazivanjem vlastite atraktivnosti i važnosti.

SVAKI ZNAK PATI NA SVOJ NAČIN Pogledajte koja je vaša trauma prema horoskopu

Škorpija

Poznata je po strastvenoj i tajanstvenoj prirodi. Privlači je flert s osobom koja je već u vezi, jer je to za nju igra moći i magnetizma. Flert Škorpije često je suptilan i pun skrivenih namera, a izazov zavođenja osobe koja je „zabranjena“ dodatno podstiče njihovu prirodnu sklonost tajnovitosti i manipulaciji, piše Najžena.alo.rs.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima