back to top

Ova četiri znaka zodijaka žive za ljubav

TNT RADIO

Bik

Iza te čvrste spoljašnjosti i besmislica, Bik uvijek mašta o romantici. Ovo je horoskopski znak kojim vlada Venera, planeta ljubavi i ljepote, što znači da Bika privlače sve finije stvari u životu (romatika je jedna od njih). Ako izlazite sa Bikom, obasuće vas poklonima, ušuškati vas i čak će vam pružiti dovoljno masaža kako biste se osjećali potpuno opušteno. Na kraju krajeva, ne postoji senzualniji znak od Bika.

Lav

Da li je neko iznenađen što vidi Lava na listi najromantičnijih horoskopskih znakova? Mi sigurno nismo. Pod vladavinom sunca, Lav obožava da obasipa dobrom energijom i pozitivnim vibracijama. Bilo da vas ohrabruje ili inspiriše da izrazite svoj potencijal, Lav će vas uvijek podsticati da prihvatite svoju romantičnu stranu. Pripremite za velike znake pažnje zbog kojih svi budu ljubomorni na vašu pretjeranu ljubav. Dan zaljubljenih definitivno nije šala za Lava!

Vaga

Budimo stvarni, Vage su sramežljivo romantične. One obožavaju proces udvaranja i zaljubljivanja kroz sastanke. U stvari, ako su predugo slobodni, počeće da se osjećaju nervozno! Kada su u igri za sastanke, oni dominiraju terenom, jer niko ne razumije pravila ljubavne igre bolje od Vage. Pod vladavinom Venere, ovaj horoskopski znak se vezuje za iskre koje lete kada se dvoje ljudi zaljube jedno u drugo. Vage su prirodne zavodnice koje uvijek imaju malu knjigu pravila, ali kada se zaljubljene, one vole najjače, prenosi Style Caster.

Ribe

Nijedan horoskopski znak nije više opsjednut romantikom od Riba. Na kraju krajeva, Ribe su bukvalno horoskopski znak fantazija i alternativnih stvarnosti, i zar nije cijela poenta romantike da život bude magičniji? Ako izlazite sa Ribom, pripremite se na duge sesije maženja i razgovora o svojim osjećanjima. Ribe se ne plaše da se s vremena na vrijeme udalje od stvarnog svijeta, a kada su Ribe zaljubljene u vas, stvarnost počinje da se osjeća mnogo podnošljivije!

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima