back to top

Pet horoskopskih znakova čeka iznenađenje na polju ljubavi u martu

TNT RADIO

Veliki ljubavni horoskop za proljeće 2024. godine donosi uzbudljive promjene skoro svim horoskopskim znacima. Ljubavne varnice dolaze do izražaja u prvom mjesecu proljeća, kada ćemo imati prvo pomračenje punog Mjeseca u Vagi. Pet znakova horoskopa mogu da očekuju pravi obrt i iznenađenja u martu 2024. godine! Evo o kome je riječ:

OVAN

U martu 2024. godine bićete mnogo strastveniji! Vaš ljubavni život biće na zavidnom nivou. Napredak čeka vašu postojeću vezu ili brak, imaćete osjećaj da ste na sedmom nebu. Ako ste slobodni, to neće dugo trajati. Krajem marta će vas privući jedna osoba. Ovo će biti sjajan trenutak da izrazite svoja osjećanja i povežete se sa tom osobom bez oklijevanja. Odmah će vam biti jasno da je u pitanju veza na duže staze koja do kraja godine može da pređe na viši nivo.

LAV

Ako ste rođeni u znaku Lava, spremite se za puno strasti i uzbuđenja! Zbližićete se sa partnerom i vaša veza će postati intenzivnija. Ukoliko je vaš ljubavni status solo, možda će vas privući osoba za koju najmanje očekujete. Dopašće vam se njena misterioznost, a ljubavni horoskop za mart 2024. kaže da nećete uspeti da odolite. Ukoliko ste zauzeti, važno je da uzmete u obzir partnerove želje i potrebe. Kada budete pokazali da vam je važna ravnoteža između „uzimanja“ i „davanja“ u odnosu, znaćete da je odnos stabilan.

ŠKORPIJA

Mart 2024. godine donijeće velike promjene u vašem ljubavnom životu! Ako ste u vezi, moraćete da prođete kroz čitavu oluju emocija, ali bićete zahvalni na tome. Vama slijedi najlepši mogući period! Ove emocije će vam pomoći da bolje razumijete svoj odnos sa partnerom. Ako još uvijek tražite partnera, zvijezde vam proriču susret sa nekim ko je veoma drugačiji od vas i ko može da razumije vaš način razmišljanja. Otvoreno komunicirajte i ne plašite se da pokažete emocije!

JARAC

Ljubavni horoskop za mart 2024. godine kaže da je ovo mjesec stabilnosti i posvećenosti. Možda planirate da napravite korak napred u vašoj vezi i podijelite dugoročne planove sa svojim partnerom. Razgovarajte o tome i fokusirajte se na zajedničke ciljeve, povjerenje i posvećenost. Mnogi Jarčevi će se opredijeliti za zajednički život ili stupanje u brak tokom ovog mjeseca. Ukoliko ste solo, slijedi vam poznanstvo sa veoma ambicioznom osobom.

RIBE

Pripremite se za mjesec ispunjen emocijama i novim otkrićima! Toliko ćete se truditi oko partnera, a sve će vam se višestruko vratiti na samom kraju mjeseca! Vodite se parolom „koliko daješ, toliko dobijaš“. Čekaju vas romantični trenuci, iznenađenje i razumijevanje na koje će vam drugi zavidjeti. Ako ste slobodni, horoskop vas savjetuje da ne ostajete kod kuće. Izlazite i družite se, vaša moć zavođenja biće posebno naglašena u martu 2024. godine, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima