Pet horoskopskih znakova očekuju drastične promjene u februaru 2024. godine

Prema horoskopu Venera i Mars 17. ferbuara 2024. godine ulaze u tačnu konjunkciju u znaku Vodolije, što znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve znake zodijaka, obe planete uticace na ljubavna polja. Karma Venere i Marsa uticaće na ova 5 horoskopska znaka.

Bik

Venera, vaš vladar, povezuje Pluton i Mars u sektoru svrhe i statusa. To znači da ćete u februaru možda imati karmičko poznanstvo sa potencijalnim partnerom. Pored toga, Mars je odgovoran za tajne, tako da možete imati početak nove skrivene romanse, na primer na poslu ili sa nadređenom osobom. Budite sigurni da će u februaru početi nešto što će promeniti cijelu vašu ljubavnu godinu i uticati na život.

Vage

Venera prelazi u znak Vodolije zajedno sa Marsom i Plutonom, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljivanje, strast i flert. To znači da ćete ove godine možda doživjeti potpunu transformaciju vaše veze, jer će vam se zbog potpuno nove romanse pojaviti leptiri u stomaku. Najverovatnije će ova osoba biti veoma ozbiljna finansijski, pošto Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a povezivanje sa Plutonom i Marsom (vašim vladarima), daće karmički sastanak i veliku promjenu u već postojećem savezu. Ako ste slobodni, od februara 2024. godine upoznaćete se sa novim ljudima i nastaće strastvena romansa.

Škorpija

Pluton, vaš vladar, povezuje Veneru i Mars u vašem sektoru stanovanja. Vjerovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u februaru partner pozvati da počnete da živite zajedno. Oni koji su u braku prolaziće kroz težak period, a možda čak i razvod, poručuju sa sajta Wday.ru.

Vodolija

Očekuju vas ogromne promene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku. To znači da ćete željeti da iskusite nove stvari u svom životu.

Lav

Venera, Mars i Pluton se spajaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvijek promeniti u februaru. Ukoliko ste samci, magnetski ćete privlačiti ljude oko sebe. Ako ste u braku, onda će Pluton promijeniti vaš odnos kroz temu stanovanja, partner vam može predložiti da počnete da živite odvojeno.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima