Počeli radovi na drugoj fazi sanacije ulice prema bolnici u Mostaru

Radovi na II. fazi sanaciji Ulice kralja Petra Krešimira IV. u Mostaru, u dužini od 136 metara, započeli su u četvrtak.

U sklopu složenih radova izvršit će se sanacija kanalizacijskih instalacija, kao i sanacija prometnice i pješčanih površina te javne rasvjete. Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø800 mm, izgradnja oborinske odvodnje, navodi se u priopćenju Grada Mostara.

Kako je već ranije izvijestio izvođač radova HP Investing Mostar, zbog izvođenja tih radova u potpunosti je obustavljen promet u navedenoj ulici.

Tijekom radova izvođač je osigurao alternativni režim prometa kako bi sva vozila hitne pomoć iz Mostara i drugih općina i gradova koji dolaze u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar, kao i sva druga vozila, oblizanim cestama mogli doći do SKB Mostar, kao i drugih odredišta u tom dijelu grada, poručili su.

Tako je promet vozila prema SKB Mostar i naselju Bijeli Brijeg preusmjeren na rutu Avenija – Dubrovačka – Blajburških žrtava – Treće cimske bojne – Ulica dr. Petra Rizza.

Prvog i drugog dana početka radova, četvrtak i petak, pripadnici PU Mostar od 7:30 sati do 9:30 sati, kao i od 14:30 do 16:30 sati, regulirat će promet na lokaciji kod ulaza na stadion HŠK Zrinjski, u cilju preusmjeravanja prometa prema SKB Mostar alternativnom rutom.

Rok završetka I. faze je do konca veljače. Rok završetka druge faze je 60 dana.

Post Počeli radovi na drugoj fazi sanacije ulice prema bolnici u Mostaru je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima