back to top

Pomračenje u Vagi za 4 znaka Zodijaka donosi i krize i sreću

TNT RADIO

Za ove znakove Zodijaka pomračenje donosi promjene u ljubavi:

Ovan

Za vas će pomračenje biti povezano sa odnosima, ne samo romantičnim, već i ljudima uopšte. Možete napustiti vezu, raskinuti ugovor, možda odlučiti o nekoj važnoj fazi u postojećoj vezi.

Djevica

Pomračenje se dešava u vašem sektoru samopoštovanja, ali dispozitor je u kući partnerstva i braka. To znači da ćete 25. marta možda imati otkrovenje vezano za to kako vas drugi ocjenjuju i da ćete na sebe gledati kao spolja. Ovo pomračenje je blagotvorno, pa će promeniti vaše razumijevanje sebe. Kao da vam neko kaže: „Ti si nevjerovatno vredan/na!“, i to će preokrenuti vaš svijet.

OVO JE NAJOPTIMISTIČNIJI HOROSKOPSKI ZNAK Pronalazi dobru stranu u svakom problemu

Vaga

Za vas pomračenje asocira na želju da se izdvojite – poželećete da uđete u nove veze ili poboljšate stare, ali kao da vidite svoj izgled, imidž, stil kao razlog za neke suštinske promjene. Takođe je vjerovatno da ćete možda doživjeti promjene u odnosima na poslu, na primjer, doći će do kancelarijske romanse.

ONI SU NAJZLOBNIJI Ovim horoskopskim znacima ne želite da stanete na put

Ribe

Pomračenje se dešava u vašem intimnom sektoru, a dispozitor Venera je u vašem znaku. To znači da ćete možda imati događaje vezane za vašeg seksualnog partnera ili ćete proći kroz ozbiljnu krizu u vezi i odlučiti da završite određeno poglavlje u svom životu.

BONUS VIDEO:

mostarski.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima