Prigodnom svečanošću označen početak realizacije projekta izgradnje nacionalnog bh taekwondo centra u Livnu

U Livnu će se graditi Nacionalni BH taekwondo centar. Simboličnim presijecanjem vrpce, uz prigodnu svečanost, označen je početak realizacije projekta izgradnje centra  a kojemu je nazočio i gradonačelnik Livna Darko Čondrić.

Grad Livno je pružio potporu ideji izgradnje ovakvog jednog centra te će, sukladno svojim mogućnostima, sudjelovati u financiranju istoga. Centar će se graditi uz srednju strukovnu školu Silvija Strahimira Kranjčevića. Sadržavat će sportsku dvoranu koja će služiti državnim taekwondo reprezentativcima sve uvjete u pripremi za natjecanja. Moći će ga koristiti i učenici spomenute škole a kroz centra, zamišljeno je, pružat će se i obuke policijskim službenicima MUP-a Kantona 10 a sve s ciljem održavanja spremnosti u smislu usvajanja potrebnih borilačkih vještina.

Svečanosti povodom označavanja početka izgradnje Nacionalnog BH taekwondo centra u Livno nazočio je i veleposlanik Južne Koreje u BiH Hong Sungwook, veleposlanstva koje će sufinancirati izgradnju centra.  Nazočni su bili i predstavnici s federalne i županijske razine vlasti, te bivši hrvatski ministar i znanstvenik prof. dr. Dragan primorac koji je u dvorani Osnovne glazbene škole Franjo Vilhar održao predavanje o temi  “Nema mjesta za male snove’.

livnovine.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima