PROGNOZA vremena u sljedeća četiri dana: Pretežito oblačno s kišom povremeno

U subotu, 10.2.2024. u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Kiša će padati uglavnom na području Hercegovine, Krajine, centralnom i jugozapadnom dijelu Bosne. Jače padavine se očekuju tijekom noći na nedjelju. Na sjeveru, sjeveroistoku i istoku Bosne lokalno može pasti malo kiše. Vjetar umjeren i jak, s olujnim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18°C.

U nedjelju, 11.2.2024. u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom. Glavnina padavina je na području Hercegovine i jugozapadu Bosne. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Prije podne s jakim udarima. U poslijepodnevnim satima jugo će oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C.

U ponedjeljak, 12.2.2024. u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom. Na planinama može padati i snijeg. Vjetar slab, u jutarnjim satima južnog smjera. Tijekom dana vjetar postupno mijenja smjer na sjever i sjeverozapad. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C.

U utorak, 13.2.2024. pretežno oblačno prije podne. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.
www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima