back to top

Raspisan natječaj za X. Festival klapske pisme Posušje 2024.

TNT RADIO

Upravni odbor Udruge “Festival klapske pisme Posušje” objavio je Natječaj za sudjelovanje na X. Festivalu klapske pisme Posušje 2024. Pravo sudjelovanja na Festivalu imaju muške, ženske i mješovite klape. Klape će se natjecati u tri kategorije. Mješovite klape nastupit će u petak, 02. kolovoza 2024., muške u subotu, 3. kolovoza, te ženske u nedjelju 4. kolovoza.

Sve prijave primaju se na prijavnom obrascu, uz dostavu ostalih materijala propisanih Pravilnikom  do 30. travnja 2024. godine, isključivo putem mail-a na adresu: prijave@fkp-posusje.com . Prijavni obrazac za sudjelovanje je sastavni dio ovog Natječaja i objavljen je na web stranici Festivala.

Organizator Festivala će odabranim klapama potvrditi sudjelovanje na Festivalu u roku od 15 dana od zatvaranja Natječaja. Prijavom na Festival, klape prihvaćaju uvjete Natječaja kao i odredbe i uvjete Pravilnika Festivala klapske pisme Posušje 2024., objavljene na web stranici Festivala.

Na Festivalu se dodjeljuju nagrade Stručnog žirija, publike te posebne nagrade, priznanja i zahvalnice. U kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa dodjeljuju se nagrade stručnog žirija za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto koje podrazumijevaju i novčanu nagradu. Prva nagrada stručnog žirija u kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa nosi naziv „Posuški stećak“.

Klape sudionice Festivala natječu se i za najbolju mušku, odnosno žensku i mješovitu klapu Festivala prema ocjeni publike. U sve tri kategorije dodjeljuje se Priznanje „Bura“. Ovo priznanje ne uključuje novčanu nagradu, priopćili su organizatori festivala.

Prijavne obrasce možete pronaći na idućoj poveznici: https://www.fkp-posusje.com/novosti/raspisan-natjecaj-za-sudjelovanje-na-ix-festivalu-klapske-pisme-posusje-2024/

Alternativna poveznica za preuzimanje dokumenata: https://files.fm/u/mcuxzcrxat

Objava Raspisan natječaj za X. Festival klapske pisme Posušje 2024. pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima