back to top

Rukometašice Gruda dočekuju ekipu Ilidže

TNT RADIO

Rukometašice Gruda u 12. kolu Premijer lige BiH dočekuju ekipu ŽRK Ilidža. Ovom utakmicom obje ekipe ulaze u drugu polovicu ovogodišnje prvenstvene sezone.

Ekipa Ilidže je u ovu sezonu ušla znatno pojačana u odnosu na prošlu te su tijekom prvog dijela sezone igrale sve bolje i bolje kako je sezona odmicala. Spoj je to mladosti i iskustva, a od ovog proljeća je došlo i do promjene trenera pa ekipu vodi doskorašnja igračica ovog kluba Maja Mihajlović.

Gruđanke u ovu utakmicu ulaze s vodećeg mjesta na tablici pa će sigurno dati sve od sebe da u subotu dođu do pobjede i zadrže prednost ispred pratitelja. Otvaranje proljeća je prošlo rezultatski dobro i ostvarene su dvije početne pobjede što je dodatno učvrstilo samopouzdanje cijele ekipe.

Gruđanke, usprkos trenutnoj prednosti na tablici svjesne da je ekipa Ilidže sve, samo ne lagan protivnik te da će im za pobjedu trebati puni angažman.

Ovo će biti ujedno i prva utakmica u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama pod novom LED rasvjetom.

Kćeri bure pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da u subotu dođu u dvoranu i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju doći do nove pobjede!

Utakmica je u subotu 24. veljače u 19 sati.

Post Rukometašice Gruda dočekuju ekipu Ilidže je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

mostarski.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima