Rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija Elektroprivrede HZ HB posjetila Udrugu Susret

Marija Buntić, rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija JP Elektroprivreda HZ HB, posjetila je danas Udrugu Susret i Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik – Čitluk.

Gospođu Buntić, tijekom posjeta koji je sadržavao i razgledavanje sadržaja Centra, ugostile su Matea Brekalo, ravnateljica Edukacijsko-rehabilitacijskog centra Sveti Josip Radnik – Čitluk i Dragica Jerkić, predsjednica Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama Susret.

Ravnateljica Brekalo i predsjednica Jerkić zahvalile su gospođi Buntić na podršci u protekloj godini, a uz zahvalu na dosadašnjoj suradnji također su predstavile planove i ciljeve u godini koje je pred nama, sve kako bi gospođa Buntić upoznala potrebe djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

U ugodnom druženju, Marija Buntić, rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija JP Elektroprivreda HZ HB, pohvalila je rad svojih današnjih domaćina, a susret je završen uručivanjem zahvalnice i prigodnih darova.

The post Rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija Elektroprivrede HZ HB posjetila Udrugu Susret appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima