Sedma lovačka večer LU Orlov Kuk okupila sedam stotina uzvanika

Sedmu godinu zaredom Lovačka udruga Orlov kuk organizirala je još jednu uspješnu, iznimno posjećenu lovačku večer na kojoj se okupilo oko sedam stotina uzvanika. Sigurno bi ih bilo i više da ih je prostor svadbenoga salona Lovre u Bukovici i fizički mogao sve primiti.

Na samome početku večeri okupljenima su obratili predsjednik LU Orlov kuk dr. sc. Mate Buntić, u u ime Lovačkoga saveza Herceg-Bosne njen dopredsjednik Stojan Musa, kao i predsjednik Vlade Hercegbosanske županije dr. sc. Ivan Vukadin.

Foto: Ivica Šarac/ Mandino Selo

U ime Lovačkoga saveza Herceg-Bosne Jozi Grgiću Simiću uručena je diploma počasnog člana a za osobit doprinos i promociju ove lovačke udruge priznanja su uručena: Općini Tomislavgrad, Vladi HBŽ, Jerki Šariću, Prodexu, Jopi sport TG, Separaciji i betonari Gabrić, Iskopima Jogunović, Eko farmi Rašćani, Papić d.o.o., Ćićko Max d.o.o., Stolariji Kraljević, GM Gratis d.o.o., Stipanu Šteki Đoti, Stipi Vukadinu Vardiću, Anti Radošu Tonći, Iliji Ili Vrljiću, Ivici Lučiću, Nevenku Hercegu, Adamu Adi Joliću, Ivanu Radošu Peranoviću, Josipu Radošu Božurkoviću, dr. Zvonku Jurišiću, Jozi Vranješu, Stanislavu Ćubeli, Jozi Radošu Jozipoviću.

Okupljene je pozdravio i župnik u Seonici fra Sretan Ćurčić koji predmolio prije same večere.

I ove godine, uostalom kao i svih ranijih godina za odlično raspoloženje pobrinuli su se članovi tamburaškoga sastava Zlatne strune iz Širokog Brijega.

Čitav program, kao i iznimnu zanimljivu tombolu koju je činilo 90 vrijednih nagrada vodila je novinarka i voditeljica RTV Herceg-Bosne Maja Pašalić.

I ove su godine članice HKUD Crvenice prodavale su kupone za bogatu tombolu.

Sedma lovačka večer LU Orlov Kuk okupila sedam stotina uzvanika
Foto: Ivica Šarac/ Mandino Selo
Sedma lovačka večer LU Orlov Kuk okupila sedam stotina uzvanika
Foto: Ivica Šarac/ Mandino Selo

Završetkom nagradne tombole nastavljeno je druženje uz pjesmu i odlično raspoloženje, kakvo je uostalom stalno i bilo.

Organizatorima čestitamo na još jednoj odlično organiziranoj lovačkoj večeri.

Mandino Selo

Objava Sedma lovačka večer LU Orlov Kuk okupila sedam stotina uzvanika pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima