back to top

Seniorski prvak Balkana i juniorska viceprvakinja Balkana kod načelnika Radišića

TNT RADIO

Osvojivši zlatnu medalju u skoku u dalj na 28. Seniorskom dvoranskom prvenstvu Balkana, Luka Ćurković postigao je jedan od najsjajnijih uspjeha u povijesti Atletskog kluba Brotnjo. Prvu seniorsku medalju na Balkanskog prvenstvu Luka je osvojio prije nekoliko dana, 10. veljače, a njegova sestra Anna početkom veljače na juniorskom Balkanskom prvenstvu osvojila je srebrnu medalju u skoku udalj.

Povodom uspjeha na prvenstvima Balkana, ali i mnogobrojnih ostalih izvanrednih uspjeha na državnim i međunarodnim natjecanjima, načelnik općina Čitluk Marin Radišić upriličio je danas u svom uredu prijam za predstavnike Atletskog kluba Brotnjo.

Uz Luku i Annu Ćurković današnjem prijemu nazočili su Tomislav Šego, predsjednik Atletskog kluba Brotnjo i trener Bojan Ubiparip, koji je na nedavnom seniorskom Balkanskom prvenstvu bio dio stručnog stožera reprezentacije Hrvatske.

Načelnik Radišić čestitao je Luki i Anni Ćurković na izvanrednim uspjesima i naglasio kako ga vesele uspjesi svih broćanskih sportaša, a mladi broćanski atletičari s načelnikom Radišićem podijelili su svoje dojmove sa nedavno održanih natjecanja.

Tomislav Šego, predsjednik AK Brotnjo i Bojan Ubiparip, trener AK Brotnjo, na prijemu su predstavili cjelokupan rad kluba, osvrnuli se na uspjehe ostalih članova, koji u velikom broju postižu zapažene rezultate i vrijedno treniraju, a tema razgovora bilo je i poboljšanje sportske infrastrukture.

U razgovorima o sportskoj infrastrukturi koja je na raspolaganju atletičarima posebno je istaknut projekt rekonstrukcije zaletišta za skok u dalj, troskok i skok u vis. Ovaj projekt bit će podržan i od strane Općine Čitluk i ulaganja u ovaj segment infrastrukture nastavak su projekta kroz koji je obnovljen dio atletske staze.

The post Seniorski prvak Balkana i juniorska viceprvakinja Balkana kod načelnika Radišića appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima