Članovi Sveučilišnog karate kluba ipak bez medalje na Europskom prvenstvu

Španjolska
Članovi Sveučilišnog karate kluba ipak bez medalje na Europskom prvenstvu

Članovi Sveučilišnog karate kluba Neretva Ivona Ćavar, Matea Noah Medić, Katarina Sušac i Anđela Soldo, svi studenti Sveučilišta u Mostaru vratili su se iz Španjolske gdje su nastupili na seniorskom Europskom prvenstvu za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Ostvareni rezultati nisu na razini onih prošlogodišnjih, ali su ostvarili niz zapaženih pobjeda, međutim nisu se uspjeli okititi odličjem, što se očekivalo. Na Europskom prvenstvu zbog bolesti nije mogao nastupiti prošlogodišnji europski prvak Ivan Klepić, također student Sveučilišta u Mostaru, što je umnogome umanjilo izglede za osvajanje odličja našoj ekipi, stoji u priopćenju Sveučilišnog karate kluba Neretva.

Član SKK Neretva, Marin Brkić, također student Sveučilišta u Mostaru otputovao je na Mediteransko prvenstvo u Tursku gdje će nastupiti u sastavu reprezentacije BiH do 21 godine, na koje nisu otputovale reprezentativke koje su nastupile na Europskom prvenstvu zbog kasnog povratka i umora od dugog putovanja autobusom.

Pripreme i nastup na europskom prvenstvu su omogućili Grad Široki Brijeg, Općina Čitluk, Sportski savez grada Mostara, Elektroprivreda HZ-HB i HT Eronet, priopćili su iz SKK Neretva.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista