Široki Bijeg osvojio Kup Herceg-Bosne u košarci

ČAPLJINA
Široki Bijeg osvojio Kup Herceg-Bosne u košarci

Momčad Širokog Brijega osvojila je naslov pobjednika Kupa Herceg-Bosne nakon što je u finalu pobijedila ekipu Čapljine rezultatom 73:48. Finale, koje je igrano u Čapljini, uživo je pratilo nekoliko stotina gledatelja.

Domaća momčad je izvrsno otvorila utakmicu te je na kraju prve četvrtine imala prednost od sedam poena razlike. Međutim, gosti su se sabrali sredinom druge četvrtine i polako počeli okretati rezultat u svoju korist. U drugom poluvremenu u potpunosti je došla do izražaja kvaliteta i nadmoć Širokobriježana pa su na kraju zasluženo slavili pobjedu s ogromnih 25 koševa razlike.

Ekipu Širokog je predvodio Mateo Drežnjak sa 17 poena, dok su se kod domaćina istaknuli Milan Lužajić s 13 postignutih poena te Amerikanac Preston Bungei s deset skokova.

Trener Čapljine Boris Džidić je čestitao pobjedničkoj ekipi i poželio im sreću u nastavku ABA 2 lige. „Mi smo dobro počeli, ali u nastavku puno toga nismo realizirali, nismo se mogli vratiti u igru“, kazao je Džidić.

Vrijedi spomenuti kako je finale, uz Vladimira Marića i Danijela Vlaha, sudila i međunarodno priznata sutkinja Mila Čavara.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista