Hrvatski reprezentativac našao izlaz: Vida blizu talijanskog velikana

NOGOMET
Hrvatski reprezentativac našao izlaz: Vida blizu talijanskog velikana

Hrvatski reprezentativac i stoper Bešiktaša Domagoj Vida ponovno je u transfernim spekulacijama u završnici zimskog prijelaznog roka.

Nakon što se prije nekoliko tjedana spekuliralo da bi 29-godišnji hrvatski reprezentativac mogao prijeći u Fulham, sada se iznenada otvorila priča s Romom.

Prema informacijama Gianluce Di Marzija, talijanskog stručnjaka za „mercato", pregovori između Rome i Bešiktaša su u tijeku i lako je moguće da posao bude zaključen.

Do kraja prijelaznog roka ostala su još dva dana, sasvim dovoljno vremena za realizaciju transfera. Di Marzio tvrdi da je Vida osim Fulhamu i Romi bio ponuđen i milanskom Interu. Za Fulham je bio preskup, a Inter je dobro pokriven na stoperskim pozicijama.

Vida je prešao u Bešiktaš iz Dinamo Kijeva prošle godine u zimskom prijelaznom roku. U međuvremenu se politička i financijska situacija u Turskoj značajno promijenila.

Turska je zbog različitih razloga upala u ekonomske probleme, a jasno je da se to odrazilo i na nogomet. Najveći turski klubovi nisu više tako financijski moćni kao do prije nekoliko godina, tako da im igrači s visokim primanjima predstavljaju veliko financijsko opterećenje.

S druge strane, jasno je da bi se Vida želio okušati u jačoj ligi. Stoga ne čudi što Bešiktaš i Vida tako uporno traže izlaz iz ove situacije, odnosno bogatog prosca i raskid suradnje.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista