Navijači su ono što nas tjera da ubacimo u višu brzinu

Šego za treći.ba
Navijači su ono što nas tjera da ubacimo u višu brzinu

„Dokle može Hrvatska na ovom prvenstvu to ćemo još vidjeti. Dobri smo, daj Bože da nas poštede ozljede. Sigurno je da ćemo se boriti na svakoj utakmici i dati svoj maksimum i svaku iduću pokušati pobijediti“, kazao je iz Beča za treći.ba  hrvatski reprezentativac Marin Šego.

Naglasio je kako Hrvatska dobro funkcionira u obrani i napadu, a upravo je zajedništvo ono što odlikuje Kauboje.

„Kada smo vidjeli koliko ljudi je dolazi iz Hrvatske i BiH na naše utakmice shvatili smo da moramo ubaciti u višu brzinu“, ističe Šego.

Jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije, a njegove obrane pridonijele su uspjehu Hrvatske reprezentacije na ovom Europskom prvenstvu.

Hrvatska je osigurala polufinale dva kola prije kraja natjecanja po skupinama, a sutra sa španjolskom u 16.00 sati igra utakmicu za prvo mjesto u skupini protiv aktualnih europskih prvaka koji su taj naslov osvojili prije dvije godine na prvenstvu u Hrvatskoj.

Kauboji nisu igrali finale Europskog prvenstva od 2010. godine kada ih je u Austriji u finalu pobijedila Francuska. Posljednju medalju na EP osvojili su 2016. godine u Poljskoj. Tada su u borbi za broncu pobijedili Norvešku. Na posljednjem Euru igranom prije dvije godine u Hrvatskoj bili su peti.

Gordana Ilić/ Jelena Pervan 

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista