Remi Hrvatske i Španjolske pred polufinalni dvoboj

rukomet
Remi Hrvatske i Španjolske pred polufinalni dvoboj

Hrvatska reprezentacija filmskom završnicom u napetoj triler utakmici osvojila bod protiv reprezentacije Španjolske, u kojoj je imala prednost, ali i lovila šest razlike.

Od prve minute Kauboji su krenuli silovito, stvorili prednost u kojima se ističu dva Hercegovačka pulena, sjajni međugorski vratar Marin Šego i Mostarac Igor Karačić koji je imao sto postotnu statistiku u prvom poluvremenu. Na predah se otišlo s poravnatim rezultatom.

U nastavku susreta druga priča. Reprezentacija Španjolske dodaje gas, baca Hrvatsku u očaj povećavši svoju prednost na plus šest, međutim Kauboji su fantastičnom završnicom uspjeli poravnat rezultat. Imali napad i za vodstvo u kojem Duvnjak puca silovito, ali neprecizno.

Hrvatsku je predvodio Igor Karačić s deset golova, ali se i nespretno ozlijedio pred kraj susreta te šepajući istupio preuzeti nagradu od EHF organizacije za igrača susreta. Od Španjolaca vrijedi istaknuti Alekseja Dujšebaeva sa šest te Entrreriosa i Gomez-Abello-a sa po četiri zgoditka.

Hrvatska i Španjolska su i prije ove utakmice osigurale kartu za polufinale, a u međusobnom ogledu odlučivale su o pobjedniku skupine. Na koncu su Španjolci osvojili prvo mjesto zbog bolje gol razlike.

„Da, moram reći da mi je žao Karačića. Vukao je skoro cijelu utakmicu. Bio naš najbolji pojedinac, igrao baš hrabro i srčano. Neki igrači su ostali dužnici, a preokret su donijeli igrači iz drugog reda“,  rekao je izbornik Lino Červar nakon remija sa Španjolcima.

Zrinko Čule

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista