SPREMNI NA SVE KAKO BI VAS NASMIJALI Ovi horoskopski znakovi imaju odličan smisao za humor

Blizanci

Blizanci su prvi na popisu jer su majstori komunikacije. Njihov vješt jezik i brza reakcija na svaku situaciju čine ih kraljevima šala. Znate li onu osobu koja uvijek ima duhovit komentar? Vjerovatno je Blizanac. Njihova sposobnost da pronađu humor u svemu čini ih izvanrednim zabavljačima.

Lav

Lavovi su zvijezde u svakoj prostoriji, ne samo zbog svoje izvanredne harizme. Obožavaju biti u centru pažnje i znaju kako nas sve nasmijati svojim egocentričnim potezima i humorom.

Strijelac

Strijelčevi su avanturistički duhovi s beskrajnim entuzijazmom za život. Njihova strast prema istraživanju svijeta često rezultira nevjerovatnim pričama koje nas sve ostavljaju u suzama od smijeha. Spremni su na sve kako bi nas zabavili, prenosi Index.

Vodolija

Vodolije su pravi inovatori i često imaju napredan smisao za humor. Njihova sposobnost da vide svijet iz drugačijeg ugla često nas nasmijava i podstiče na razmišljanje. Oni su majstori ironije i sarkazma i znaju kako nas dobro nasmijati.

Ribe

Iako su Ribe poznate po svojoj saosjećajnoj i osjećajnoj prirodi, nećete moći odoljeti njihovom suptilnom smislu za humor. Njihova sposobnost da uoče nijanse u emocijama i situacijama često nas nasmijava.

BONUS VIDEO:

mostarski.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima