back to top

Stravično: Mladi bračni par koji se ubio skokom sa zgrade, ubio svoje dvoje djece?! |

TNT RADIO
Stravično: Mladi bračni par koji se ubio skokom sa zgrade, ubio svoje dvoje djece?!

U stanu u Novom Sadu pronađena su tijela dvoje djece. Kako saznaje Tanjug, tijela su pronađena u stanu u kojem je boravio bračni par čija su tijela u petak pronađena ispred zgrade u Novom Sadu.

Glasnogovornik Policijske uprave Novi Sad potrvrdio je da je policija pronašla beživotna tijela dvoje djece na adresi na kojoj je živio bračni par koji je u petak navečer izvršio samoubojstvo.

Tijela dva dječaka, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u Petrovaradinu.

Kako su objavili srbijanski mediji, bračni par je u petak navečer iz Petrovadina došli u Novi Sad, na adresu Bulevar cara Lazara broj, jer se tu nalazi visoki soliter.

– Oglas –

Radi o ženskoj osobi M.P.S. (2001. godište) i muškoj osobi L.P.S. (1999. godište) koji su ušli u zgradu, popeli se na krov razbivši staklo na vratima i skočili u isto vrijeme.

Blic piše kako im je potvrđeno da je ”bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubojstvo skokom sa solitera, prije toga ubio vlastitu djecu”.

– Oglas –

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić izjavio je u subotu navečer povodom tragične smrti četveročlane obitelji u tom gradu da Novi Sad ne pamti takvu tragediju.

“Kao čovjek zatečen sam i užasnut činjenicom da su u našem gradu ugašena četiri mlada života od kojih su dva dječja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje riječi koje bi u ovom trenutku bile adekvatne. Izražavam sućut obitelji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale obitelji u nadi da nam se ovako nešto nikada neće ponoviti”, napisao je Đurić na svom Instagram nalogu.

Apelirao je na nadležne organe da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi a ovim događajem.

– Oglas –

hip.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima