back to top

Trofej Slobodne Dalmacije: Marko Prlić iz Sovića osvojio drugo mjesto

TNT RADIO

U sklopu 24. Split Maratona održana je utrka na 5 km pod nazivom Trofej Slobodne Dalmacije, okupivši oko 380 trkača različitih dobnih skupina. Uzbudljiva natjecanja donijela su iznenađujuće rezultate, a među ženama i muškarcima istaknuli su se domaći natjecatelji.

Kod žena, apsolutnu pobjedu odnijela je Tea Faber iz Hrvatske s vremenom od 18 minuta i 46 sekundi, dok je kod muškaraca prvo mjesto zauzeo Ante Živković, također iz Hrvatske, s impresivnim vremenom od 16 minuta i 22 sekunde.

U ženskoj kategoriji, iza Tee Faber, slijede Yazmin Vallejo iz Meksika s vremenom od 19:07, te Naomi Manđeralo (Hrvatska) s vremenom od 20:21. Kod muškaraca, iza Ante Živkovića nalazi se Marko Prlić (Hrvatska) s vremenom od 16:27, te Leon Milner (Hrvatska) s vremenom od 17:33.

Osim glavnih pobjednika, čestitke su upućene i ostalim trkačima koji su sudjelovali u ovom izazovu. Svečanost dodjele nagrada bila je obogaćena zahvaljujući medijskom pokroviteljstvu Slobodne Dalmacije, koja je osigurala prigodne nagrade za sve pobjednike po kategorijama, kao i za apsolutne pobjednike, prenosi dalmacijanews.hr.

Ovaj događaj još jednom je potvrdio ne samo sportsku predanost, već i zajedništvo i potporu lokalnih i regionalnih medija poput Slobodne Dalmacije u promicanju sportskih događaja.

Ženska konkurencija

1. Tea Faber 18:46
2. Yazmin Valleya 19:05
3. Naomi Mangeralo 20:20

Muška konkurencija

1. Ante Živković 16:22
2. Marko Prlić 16:26
3. Leon Milner 17:33

Trofej Slobodne Dalmacije: Marko Prlić iz Sovića osvojio drugo mjesto Trofej Slobodne Dalmacije: Marko Prlić iz Sovića osvojio drugo mjesto Trofej Slobodne Dalmacije: Marko Prlić iz Sovića osvojio drugo mjesto Trofej Slobodne Dalmacije: Marko Prlić iz Sovića osvojio drugo mjesto

Post Trofej Slobodne Dalmacije: Marko Prlić iz Sovića osvojio drugo mjesto je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima