back to top

U subotu u Grudama MNK Hercegovina protiv Željezničara

TNT RADIO

U 17. kolu Premijer Futsal lige BiH, u subotu 23. ožujka u 18 sati u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama, MNK Hercegovina odigrat će futsal utakmicu protiv FK Željezničar.

Nakon teške utakmice u Tuzli i nespretnog i nesretnog poraza dolazi nam Željo, veliko nogometno ime i brand koji je ove sezone sudionik i futsal elite. Malo smo zakomplicirali sebi situaciju tako da nam je ova utakmica biti il’ ne biti. Pobjeda nam donosi doigravanje kolo prije kraja regularnog djela dok isto vrijedi i za naše goste, 1 bod smo ispred njih na tablici i njima ova utakmica može biti prekretnica sezone i pobjeda im može donijeti playoff.

Naša momčad biti će spremna na sve izazove u ovoj utakmici, spremna na najteže zahtjeve i spremna za veliku pobjedu. Napokon bi trebali biti svi u rosteru za najbitniju utakmicu u sezoni.

Radi odigravanja ABA2 balona na Pecari ova utakmica odigrava se u sportskoj dvorani u Grudama, gdje smo i lani odigrali jedan susret pred više od 500 gledatelja. Pobjedili smo i dobili pljesak za svaki dobar potez. Trener naše momčadi, Marin Ćorluka, jedan od ljudi koji je pokrenuo projekt MNK Hercegovina, Ante Ćorluka jedan od naših najboljih igrača su iz Gruda tako da očekujemo punu dvoranu te ovim putem pozivamo i sve naše navijače na ovu utakmicu da zajedno osiguramo playoff i do zadnjeg dana budemo u igri za najviše pozicije, poručili su.

SVI U GRUDE!
MOJA HERCEGOVINA MOJ KLUB!

Post U subotu u Grudama MNK Hercegovina protiv Željezničara je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima