‘Ubojica (19) je dan ranije objavio fotografiju… Znam što je motiv‘

Nakon strašnog ubojstva Saše Kulišića koje je potreslo Doboj, o smrti oca i uhićenju svoje 14-godišnje sestre za srpski portal Mondo govorila je njegova kći iz prvog braka, Tamara.

Podsjetimo, za ubojstvo nesretnog Kulišića osumnjičeni su Andrea Kajganić i Dražen Lazarević, a u cijelu je priču uključena i maloljetna A.K. (14), Sašina i Andreina kći te sestra prvoosumnjičene Andreje.

– Sve se dogodilo na spavanju… Ta spodoba od žene je mom ocu stavila tablete za omamljivanje i on je to popio. Bio je dezorijentiran i taj dečko od 19 godina je mog oca udario bokserom tri puta u glavu i tako je izgubio svijest, ispričala je u jednom dahu neutješna djevojka i za Mondo dodala da je njena polusestra A. K. privedena kasno navečer.

– Da, privedena je istog dana kada i ostali, samo u noćnim satima, oko ponoći. Ona je zadnja privedena u pratnji socijalnog radnika i policije gdje je provela noć u domu. Jučer je zajedno s njih dvoje dovedena iz tog doma u tužiteljstvo u pratnji policije i socijalnog radnika, rekla je za Mondo Tamara K.

Otkrila je potom i detalje obdukcije.

– Djed ga je otišao identificirati tako da smo bili sigurni da je to on. I dalje ne mogu vjerovati da se nešto ovako dogodilo. Obdukcija je potvrdila da su mu lijekovi za omamljivanje ubačeni u sirutku i da je imao tri uboda od noža u predjelu grudi i po tijelu koje mu je nanijela ta žena. Tijelo mog oca bilo je u neprepoznatljivom stanju, rekla je.

– Sigurna sam da je motiv ovog ubojstva novac. Pa taj dečko je na svom Instagram profilu stavio sliku s novcem i napisao ‘stigla plaća, treba li kome što‘. Strašno, ogorčena je Tamara.

Od svog se oca oprostila biranim na društvenim mrežama.

– Napustio si nas na najgori način.. Onako kako nitko ne zaslužuje… Pamtit ćemo te po onom što si bio – najbolji i najjači. Nikad nećeš biti zaboravljen, poručila je kći ubijenog Saše.

Osvrnula se i na osumnjičenu Andreu staviviši uz fotografiju njenog privođenja samo riječ ‘Spodobo‘, zaključuje Mondo.

Kći ubijenog Saše otkrila strašne detalje ubojstva: ‘Ubojica (19) je dan ranije objavio fotografiju… Znam što je motiv‘ Dnevni.ba.

dnevni.ba

mostarski.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima