back to top

Uhićen muškarac koji je ubio ženu bušilicom, pa skočio u rijeku: Prijeti mu doživotna robija

TNT RADIO

Više javno tužiteljstvo u Novom Sadu oglasilo se povodom svirepog ubojstva Gordane T. (52) koju je suprug Nikola T. (55) usmrtio bušilicom, a potom pokušao da počini samoubojstvo skokom s Temerinskog mosta u kanal DTD.

Krivično djelo
Naime, Više javno tužiteljstvo u Novom Sadu je zajedno s pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu obavilo očevid na licu mjesta, te je, između ostalog, izdat i nalog da se tijelo pokojne prenese u Centar za sudsku medicinu u Novom Sadu, gdje je naloženo obavljanje obdukcije, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

S lica mjesta su izuzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišteni za izvršenje krivičnog djela, a koji će biti predmet forenzičke obrade i vještačenja.

– Tužiteljstvo je djelo kvalificiralo kao krivično djelo teško ubojstvo, jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprijećena kazna doživotnog zatvora – priopćeno je iz VJT-a.

Kako dodaju, zbog postojanja sumnje da je počinio navedeno krivično djelo Nikola T. iz Novog Sada bit će saslušan u svojstvu osumnjičenog, kada se za to steknu uvjeti, odnosno kada bude otpušten iz zdravstvene ustanove u kojoj mu se ukazuje medicinska pomoć, nakon što su ga nadležne službe izvukle iz Kanala DTD, gdje je pokušao da počini suicid utapanjem, piše “Blic”.

Podsjetimo, Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52), a potom pokušao da počini samoubojstvo okovan lancima i betonskim blokom, skokom s Temerinskog mosta.

Kćerka koja je pronašla tijelo nesretno ubijene Gordane T. (52) bila je jako bijesna, sve se orilo ulicom, jedva su je smirili, vrištala je da njen otac nije ni htio da se ubije.

Gordana T. ubijena je bušilicom, naime, Nikola T. je ženi probušio glavu. A u kući u kojoj je pronađeno tijelo, policija je zatekla mnogo krvi. Tijelo nesretne žene, pronašla je upravo jedna od kćerki.

Objava Uhićen muškarac koji je ubio ženu bušilicom, pa skočio u rijeku: Prijeti mu doživotna robija pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima