Velika tragedija: Policajac ubio suprugu i sina, pa presudio sebi |

Velika tragedija: Policajac ubio suprugu i sina, pa presudio sebi

Umirovljeni policajac M.D. (52) sinoć je u podgoričkom naselju Tološi ubio suprugu V.D. (50) i sina Đ.D. (13), a potom izvršio samoubojstvo. Tragedija se, rečeno je “Vijestima” u Upravi policije, dogodila pola sata nakon ponoći.

M.D. je iz vatrenog oružija usmrtio suprugu i sina. U priopćenju Uprave policije se navodi da je M.D. bio njihov umirovljeni službenik, dok je V.D. bila prosvjetni radnik.

-Na licu mjesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužitelja u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici uz sudjelovanje vještaka balističke struke i službenika Odjela sigurnosti Podgorica.

Prema, za sada raspoloživim informcijama pištolj koji je korišten kao sredstvo izvršenja ovog djela je bio u privatnom posjedu. Na licu mjesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posjedu – priopćeno je iz Uprave policije.

– Oglas –

Dodaju da prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv izvršenja ovog djela “akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana obitelji, dječaka koji je lišen života”.

– Oglas –

Previous articlePlenković: “Hrvatska ustraje u borbi protiv antisemitizma”

hip.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima